Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Demi mrzla v mini a Ashton?... Zohrieval pod kabátom mladšiu!

Pod kabátom Ashtona Kutchera neskončila manželka Demi Zobraziť galériu (6)
Pod kabátom Ashtona Kutchera neskončila manželka Demi

LONDÝN – Ten sa ale vyfarbil! Hollywoodskemu fešáčikovi Ashtonovi Kutcherovi (32) zrejme pánska galantnosť nič nehovorí. Nielenže nechal svoju polovičku Demi Moore (47) pobehovať len v krátkej róbe, no navyše si pod rozopnutý kabát pritúlil kolegyňu... Mladšiu a nemenej krásnu!

Nech je počasie akékoľvek, šaty treba ukázať! Týmto heslom sa zrejme riadili aj americké herečky, ktoré sa uprostred týždňa pretŕčali na londýnskom červenom koberci. Pri teplote okolo nuly im však na premiére romantickej komédie Valentine's Day (Valentín) úsmevy nezamrzli – veď mali vedľa seba džentlmena s kabátom a so šálom. No zatiaľ čo sa Demi musela zaobísť len s manželovou rukou, skutočného gesta sa od Ashtona dostalo Jessice Albe – na pomoc jej prišiel doslova s otvorenou náručou!

Hoci bývalej žene Brucea Willisa už pomaličky ťahá na päťdesiatku, vycibreným vkusom pre módu za sebou pravidelne necháva mladšie krásky. A nebolo tomu inak ani tentoraz! V čiernych minišatách s decentnými bielymi kvetmi a s odhalenými ramenami vyzerala priam očarujúco. Snedá herecká diva, Jessica, na rozdiel od nej siahla po športovej elegancii a pokúsila sa o mladistvý imidž. Strih krátkych šiat bol vynikajúci, no káro pripomínalo starý kuchynský obrus. Aj topánočky s otvorenou špičkou a vysokým podpätkom mali rozhodne šmrc, ale stroskotali opäť na farbe. Herečke totiž s ničím neladili! So  žiarivým úsmevom, ktorý si brunetka po celý čas držala na tvári, jej módni kritici podivnú trojfarebnú kombináciu zrejme nakoniec radi odpustia...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu