Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pauhofová ukázala postavu striptérky: Toto telo nepatrí len Maštalírovi!

Táňa Pauhofová ukázala počas nakrúcania svoju postavu. Zobraziť galériu (15)
Táňa Pauhofová ukázala počas nakrúcania svoju postavu.

VYSOKÉ TATRY – To je postavička! Táňa Pauhofová (26) nepotrebuje ani megaprsia, aby bola sexi. V pripravovanom filme Román pre mužov totiž poblázni ako striptérka rovno dvoch mužov naraz!

Užíva si na horách! Herečka Táňa Pauhofová v týchto dňoch nakrúca v luxusnom hoteli Kempinski v Tatrách novú tragikomédiu s názvom Román pre mužov. Stvárňuje v nej postavu striptérky, ktorá pomotá hlavu dvom mužom.

Keďže je povolanie sympatickej ryšavky naozaj pikantné, herečka sa pred kamerami nevyhla ani odvážnejším filmovým záberom. Svoju postavu ukázala napríklad počas nakrúcania "bazénovej" scény so skorumpovaným sudcom Cyrilom (Miroslav Donutil).

Ako zvodkyňa v nočnej košieľke sa zasa podelila o svoj sexepíl s českým hereckým kolegom Miroslavom Vladykom. Ten stvárňuje postavu smrteľne chorého Bruna - brata Cyrila (Miroslav Donutil), ktorého má práve Tali (Táňa Pauhofová) v posledných chvíľach života rozptýliť. Čo však čert nechcel, striptérkinym sexi telom sa nakoniec poteší samotný objednávateľ Cyril. My sme boli zvedaví, ako sa Pauhofovej tieto scény nakrúcali, mladá herečka však nereagovala na telefonáty, ani esemesky.

Fotografie z nakrúcania komédie, ktorá by sa mala do kín dostať už v septembri, si môžete prezrieť TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu