Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tmavovlasá šelma provokuje: Sex v trojici je skvelý!

Vicky Blows Zobraziť galériu (10)
Vicky Blows

LONDÝN – Pootvorené plné pery, sexi pohľad a dokonalá postava! Pridajte k tomu zvrhlé predstavy a vyjde Vikki Blows (22) alias šelma v ľudskej koži. Byť s ňou je síce nebezpečné, ale aj tak tomu len málokto dokáže odolať!

Nemá žiadne zábrany! To, že Vikki Blows sa pred objektívom fotoaparátu cíti lepšie nahá ako oblečená nie je žiadne tajomstvo. Dobre vie, že jej dokonalé krivky by bola škoda zahaľovať – najmä keď jej môžu vyniesť poriadny balík! Kedysi síce túžila po kariére supermodelky, jej sen sa však nesplnil. „Vlastne som chcela byť Kate Moss na titulke Vogue, ale bola som na to príliš nízka,“ vecne konštatuje sexi bruneta.

V tomto prípade sa Vikki na obálke časopisu ZOO krotila. Má totiž nielen nohavičky, ale aj podprsenku! To pri mnohých jej záberoch nie je pravidlom. Vo vnútri magazínu však všetkým zvedavcom vyplní ich túžby a ukáže sa – takmer – tak, ako ju príroda stvorila. A nie len to! Na pomoc si prizvala aj ďalšiu modelku – a pekne sa s ňou pred fotografom zahrala. Jemné dotyky na stehne jej partnerky určite vzbudia nemravné predstavy v nejednom chlapovi. Pikantnosť celému snímku dodáva aj mužská ruka otvárajúca dvere. Jednoducho, chystá sa sex v trojici!

Milostné hrátky s dievčaťom a mužom naraz nie sú pre Vicky nič neobvyklé. „Sex s mužom a ďalším dievčaťom je klasickou fantáziou. Musíte si však dať pozor, pretože neskôr môže spôsobiť hádky. Ja by som do neho určite nezapájala spoločných známych!“ radí odborníčka na „trojku“. Vyzerá to tak, že sa naozaj vyzná!

Tmavovlasá šelma provokuje: Sex
Zobraziť galériu (10)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu