Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Lady Gaga je sexuálne médium – orgazmus si privodí aj v myšlienkach!

Lady Gaga Zobraziť galériu (17)
Lady Gaga

LOS ANGELES – Jej fantázia nepozná hraníc! Zdá sa, že americká speváčka Lady Gaga (24) dostala do vienka viac talentu, ako sme vôbec tušili. Po tom, čo o sebe rozšírila fámu, že má dve pohlavia, prevzala aj rolu majsterky vlastnej sexuality. K vyvrcholeniu ju vraj dokáže priviesť už len obyčajná myšlienka!

Na nedostatok milostného potešenia sa sťažovať nemôže! O tom, čo všetko popová diva ukrýva pod svojou blonďavou hrivou, otvorene porozprávala magazínu New York. V šokujúcej spovedi však pri opisovaní pikantných detailov zabŕdla aj do oblasti iných podivuhodných vnemov. Gaga, netrpíš náhodou halucináciami?!

„Pamätám si, ako som po prvýkrát vypila svoju imaginárnu šálku kávy,“ uviedla spevácka hviezda v úvode jedného z jej najzvláštnejších interview. Ako však ďalej prezradila, k takej predstavivosti sa zrejme nedopracovala celkom sama: „To je úplne prvá vec, ktorú vás naučia. Dokážem tiež cítiť dážď, keď vôbec neprší.“ 

Ak vás tieto slová z úst Lady Gaga aspoň trocha prekvapili, vedzte, že kontroverzná speváčka dokáže ešte pritvrdiť: „Neviem, či to nie je na váš magazín priveľa, ale mentálne si viem privodiť aj orgazmus. Viete, zmyslová pamäť je celkom mocná.“ Žeby práve kvôli tomu poslala svojho manažéra a milenca v jednom k vode? Veď ona vlastne chlapa ani nepotrebuje!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu