Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pamela Anderson: Silikónmi natriasala ako božská Marilyn!

Pamela Anderson v úlohe zvodne Marilyn Monroe Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson v úlohe zvodne Marilyn Monroe (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Stala sa z nej parketová levica! Hoci o Pamele Anderson (42) sa v súvislosti s tancom viedli naozaj rôzne polemiky, dnes je už každému jasné, že vášeň pohybu má v sebe. Pozornosť divákov však ešte stále púta aj blond hrivou a kyprými vnadami – presne ako svojho času legendárna Marilyn Monroe!

Tanečná horúčka opäť ožíva! Zábavný formát, v ktorom celebrity zvučných mien vrtia zadkom, sa už po niekoľký raz na plné obrátky rozbehol aj za veľkou mlákou. Medzi favoritov na víťazstvo sa, na prekvapenie mnohých, popri mladej mačičke Nicole Scherzinger zaradila tiež známa sexbomba vo výslužbe. Pamela totiž oprášila svoj typický preafektovaný imidž, ktorý jej krajania doslova zobú z ruky. A keď už nezaberá ani ten, na pretras prídu aspoň silikóny!

Najskôr zažiarila v divokom rytme čače, tentoraz ukázala ladné pohyby foxtrotu! V druhom kole tanečnej súťaže bývalá playmate po boku partnera Damiana Whitwooda rozvlnila svoje krivky na šláger I Wanna Be Loved By You. V dlhých strieborných šatách s vysokým rázporkom a s vyčesanými vlasmi vzdala hold práve nesmrteľnej Marilyn a tento ťah sa jej rozhodne vyplatil – z tridsiatky možných bodov získala chvályhodných 22!

Porotcovia, prirodzene, na Pamelinu adresu nešetrili superlatívmi. Okrem odporúčania, aby popracovala na držaní tela, sa prakticky venovali už len sexuálnemu náboju, ktorý blonďavá diva okolo seba šíri. Jeden z členov poroty dokonca povedal, že doslova cíti „vlny zmyselnosti, ktoré objímajú jeho aj celý národ“. Zdá sa, že Pamela zo svojej silikónovej výbavy bude ťažiť ešte naozaj dlho!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu