Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

A je to tu: Najkrajšia Britka išla opäť donaha!

V májovom čísle GQ Rosie zvádza úplne nahá Zobraziť galériu (6)
V májovom čísle GQ Rosie zvádza úplne nahá

LONDÝN – Vyzlieka sa ako na bežiacom páse! V prípade hriešne príťažlivej Rosie Huntington-Whiteley (23) sa však tomu ani nemožno čudovať. Za jej dokonale tvarovaným telom totiž muži šalejú a magazíny sa predbiehajú v ponukách – vedia, že sexi modelka sa neokúňa ukázať takmer všetko!

Bradavky aj obrysy chrumkavého zadočku! Presne s takouto odhalenou kombináciou Rosie už opäť zaútočila na lačné mužské zraky. Svoje božské krivky totiž prepožičala májovému číslu britskej verzie magazínu GQ, ktorý ju už na titulnej strane nazval najkrajším dievčaťom vo Veľkej Británii. A šteklivé fotky vo vnútri časopisu naznačujú, že tak urobil plným právom!

Úplne nahá aj v dráždivých outfitoch – zdá sa, že sexi anjel z radov Victoria’s Secret dokáže mať toľko zmyselných podôb, koľko sa mu zažiada. Nezáleží pritom, či v Evinom rúchu laškuje s kamerou alebo zvádza v čiernom latexe. Pri Rosie totiž fotograf nikdy nevie, aký odvážny výsledok z fotenia vzíde. Niektoré z najnovších záberov sú také pikantné, že ich časopis GQ ani neuverejnil!

Vzrušujúca Britka nie je pred objektívom žiadnym nováčikom. S kožušinou a hore bez sa na obálke časopisu objavila aj minulý mesiac a jej celkom obnažené krivky zdobia tiež tohtoročný exkluzívny kalendár Pirelli, určený pre hŕstku prominentov. Vo veku 23 rokov je tak Rosie na najlepšej ceste stať sa sexsymbolom mladej generácie modeliek. Sexepíl a odvahu na to rozhodne má!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu