Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Najprv predvádzala prsia, dnes machruje s telom Ramba!

Adrianne Curry šokuje svalnatým telom Zobraziť galériu (8)
Adrianne Curry šokuje svalnatým telom

LOS ANGELES – Na svojej postavičke skutočne zamakala! Hoci krivkám americkej modelky Adrianne Curry (27) k dokonalosti nič nechýbalo, cvičenie zobrala celkom zhurta. Zatiaľ čo pred polrokom vystavovala na obdiv obnažené poprsie, dnes sa pýši nahým chrbtom... A riadnymi svalmi!

Odsunula svoju ženskosť na vedľajšiu koľaj! Aj keď je Adrianne vo svete šoubiznisu známa najmä vďaka odhaľovaniu svojich predností, čoskoro tomu môže byť úplne inak. Posadnutá tvrdou drinou v posilňovni je totiž na najlepšej ceste stať sa dobre platenou športovkyňou. Pri zhliadnutí privátnych záberov, ktoré uverejnila vo svojom internetovom profile, totiž nejedna fitneska zelenie závisťou!

Twitter ako nekonečná studňa pikantných fotografií mnohých celebrít! Do radov skalných prívržencov tejto spoločenskej siete sa manekýnka zapísala pomerne dávno. Medzi jej najšťavnatejšie príspevky patria vnady odrazené v kúpeľňovom zrkadle či záber, na ktorom si v Evinom rúchu užíva svoju obľúbenú počítačovú hru. Ako sa však zdá, tomuto plodnému obdobiu je koniec. Na profilovej fotografii totiž napína biceps a hore bez sa ukazuje už len zozadu. Treba však uznať, že aj jej vyvinuté svalstvo chrbta a ramien vyráža dych!

Najprv predvádzala prsia, dnes
Zobraziť galériu (8)

Zarytým stúpencom ženského sexepílu sa takáto „vymakaná“ forma síce môže zdať až príliš, no tou Adrianne zďaleka nekončí. V skutočnosti totiž nie je len dobre stavaná, ale aj neuveriteľne ohybná. S úsmevom na tvári si nohu vyloží až za hlavu a ani pri tom okom nemihne! Chlipníkom za pri tejto predstave už zrejme vybavujú divoké posteľové scény, puritánom zas rozcvička baletiek. Kam sa zaradíte vy?

Najprv predvádzala prsia, dnes
Zobraziť galériu (8)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu