Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Kim Kardashian vraj schudla do bikín... Megazadok ale neukáže!

Kim Kardashian v bikinách - ale so zahaleným zadočkom! Zobraziť galériu (5)
Kim Kardashian v bikinách - ale so zahaleným zadočkom!

COSTA RICA – Tvrdo makala, no bez retuše výsledok stále nie je dokonalý! Toto si zrejme uvedomuje americká sexica Kim Kardashian (29), ktorá nedávno šantila na pláži s milencom. A hoci sa dušuje, že zázračne schudla, objemné pozadie si pred paparazzmi naďalej stráži!

V bikinách sa len tak neukáže! Odvtedy, čo Kim vďaka istým prípravkom na chudnutie vraj zhodila nemálo kilogramov, fotografie jej vylepšenej figúry uverejnilo viacero magazínov. Ako sa však zdá, realita je od oficiálnych záberov pravdepodobne na míle ďaleko. Aj keď hollywoodska kráska vyzerala tento týždeň pri mori sexi, pózovala v predĺženej blúzke alebo so širokým pareom omotaným okolo bokov - za svoj okrúhlejší zadoček sa akosi hanbila. Žeby tieto jej partie neboli práve vo forme?

Podľa Kiminých slov by však jej postavičke nemalo nič chýbať. Veď v posilňovni trávi celé hodiny! Trojkilometrový beh, sed-ľahy, či drepy – takouto zostavou si tmavovláska dá každý deň poriadne do tela už o šiestej ráno.

Výlet na pláž za prítomnosti húfu fotografov však nebol len príležitosťou, ako ukázať krivky v tvare presýpacích hodín. Kuloármi sa totiž už dlhšie šíria klebety, že vzťah hviezdy reality šou a futbalového hráča Reggieho Busha je opäť v troskách. Kimin internetový profil preto okamžite zaplavili správy o tom, aký je jej čokoládový športovec úžasný, na pobreží sa sotva od seba odlepili a kúpený majú už aj svoj prvý prepychový príbytok v hodnote 4,8 milióna dolárov. Kimin život je teda usporiadaný a ona sama nedá nikomu dôvod, aby tvrdil opak!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu