Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Čisté zúfalstvo: Skrachovaná modelka provokuje takmer nahá na webe!

Adrianne Curry zverejnila provokatívnu foto, na ktorej pózuje hore bez - len v spodnom diele plaviek. Zobraziť galériu (5)
Adrianne Curry zverejnila provokatívnu foto, na ktorej pózuje hore bez - len v spodnom diele plaviek. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Ďalší zúfalý pokus! Aj keď si víťazka prvej reality šou o modelkách od svojho triumfu sľubovala hviezdnu kariéru, v skutočnosti o ňu veľa spoločností nezakoplo. Adrianne Curry (30) sa tak v posledných rokoch venuje tomu, čo jej ide najlepšie. Svoje odvážne zábery zverejňuje na webe a zakrýva len to najnutnejšie.

Zábrany sú jej cudzie! Keď sa Adrianne Curry v roku 2003 presadila v reality šou America's Next Top Model, z prvenstva neskrývala obrovskú radosť. Verila totiž, že sa prepracuje na titulné strany prestížnych magazínov a bude brázdiť svetové móla. Po desiatich rokoch sa však jej sen o dráhe supermodelky definitívne rozplynul. Nezmôže sa na viac než pretŕčanie svojich obnažených partií prostredníctvom sociálnych sietí.

„Hore bez na kamarátovom dvore,“ týmito slovami brunetka okomentovala nedávny záber, o ktorý sa podelila s fanúšikmi na Instagrame. Na ležadle sedela s prekríženými nohami len v spodnom diele žltých bikín, z ktorého jej rafinovane vykúkali šnúrky. Prsia si čiastočne prekryla jednou rukou a nechala tak vyniknúť najmä masívnej bižutérií. Stále sa síce môže pochváliť peknou postavou, no spôsob, akým sa prezentuje, už dlhší čas vyznieva mimoriadne lacno.

Hoci internetoví užívatelia si na šteklivé pózy skrachovanej modelky už zvykli, našli sa aj takí, ktorí neváhali napísať svoj názor takpovediac od srdca. „Naozaj nemáš nijakú úroveň. Dosť smutné, že musíš pútať pozornosť takýmto spôsobom. Mala by si sa za seba hanbiť!!“  nekládol si servítku pred ústa jeden z mužských komentujúcich. Či sa takáto snaha zaujať pozdáva vám, už posúďte radšej sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu