Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sophia Loren stále tasí ženské zbrane: Čo na tom, že dávno mala 70!

Sophia Loren je aj s pribúdajúcimi rokmi stále veľmi sexi Zobraziť galériu (8)
Sophia Loren je aj s pribúdajúcimi rokmi stále veľmi sexi

RÍM – Zvádza celý život a na staré kolená na tom nechce nič meniť! Reč je o najsexi talianskej babičke Sophii Loren (75), ktorá sa tento týždeň opäť blysla pred objektívmi fotografov. V sukňovom kostýme ukázala nohy a poriadne vyvetrala aj svoj štedrý dekolt!

V jeseni života rozhodne nezaháľa! Hoci väčšina dám v jej veku si už plnými dúškami vychutnáva dôchodok, Sophia sa stále aktívne venuje práci pred kamerami. A má na to hneď niekoľko dôvodov. Nielenže stále vyzerá ako pravá diva, no navyše sa cíti neuveriteľne sviežo. A to aj napriek tomu, že sa pomaličky blíži k osemdesiatke!

Nie je z nej žiadna puritánka! Aj keď mnohé jej kolegyne s pribúdajúcimi rokmi volia čoraz konzervatívnejšie outfity, madam Loren sa svoju krásu nebojí ukázať. Svojím vyberaným vkusom, aký s noblesou predvádza na červenom koberci, nedávno upútala aj na uvedení svojho zbrusu nového seriálu na televízne obrazovky. Hlbokým výstrihom a zvodne prekríženými nohami sa okamžite stala stredobodom pozornosti!

Séria televíznych epizód s názvom La Mia Casa e Piena di Specchi (Môj dom je plný zrkadiel) je založená na skutočnom životnom príbehu 75-ročnej herečky, ktorý napísala jej sestra Maria Scicolone. Sophia sa však kvôli svojmu veku musela tentoraz uspokojiť s rolou svojej matky, Romildy Villani. Úlohy jej mladšej verzie sa zhostila Margareth Made.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu