Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Otrepané, ale účinné: Supermodelka s veľkými prsiami sa odfotila nahá!

Adrianne Curry Zobraziť galériu (7)
Adrianne Curry

LOS ANGELES - Stala sa z nej exhibicionistka alebo len potrebuje prácu? Američanka Adrianne Curry (27) rozhodne nechodí okolo horúcej kaše a netvári sa, že je šteklivé zábery záhadným spôsobom unikli. Úplne dobrovoľne a navyše zadarmo ukázala fanúšikom prsia!

Modelka s korenistým priezviskom sa pravdepodobne cítila frustrovaná, že už dlhší čas o ňu objektívy paparazzov nejavia záujem. Túto pre ňu nepríjemnú situáciu sa preto rozhodla vyriešiť sama, a to spôsobom sebe vlastným. Ako skúsená playmate si zapózovala v Evinom rúchu pred zrkadlom a zvečnila sa digitálnym fotoaparátom.

Adrianne pri aranžovaní pikantnej fotografie nezabudla na líčenie, doplnky, výraz tváre, ani na kulisy. Odfotila sa totiž v hriešne draho pôsobiacich šperkoch, zvedavcom poslala vzdušnú pusu a podarilo sa jej zachytiť aj otrasný bordel v kúpeľni v podobe množstva pohodených vecí. Takýto utešený výsledok svojej práce uverejnila na osobnej stránke v spoločenskej sieti Twitter a počkala si na reakcie. Tie sa, samozrejme, dostavili veľmi rýchlo.

Vynaliezavá brunetka sa stala vôbec prvou tvárou, ktorá v Amerike vyhrala súťaž Hľadá sa supermodelka. Jej bezprostredné reakcie boli veľmi odvážne, no úprimné zároveň: "Ja a moja rodina budeme mať odteraz dobrý život. Veľa sa zmení a nakopaných bude množstvo zadkov!"

Čuduj sa svete, o tých zmenách mala naozaj pravdu. Hoci sa objavila aj v niekoľkých televíznych projektoch, verejnosť si ju najviac pamätá ako obnaženú sexbombu na titulke Playboya. Za toto fotenie zinkasovala slušné dva milióny dolárov. Tučnou sumičkou a patričným úspechom objemného poprsia ju obálka spomínaného pánskeho magazínu zlákala aj o dva roky neskôr.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu