Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hriešne sexi Judínyová: Polonahá láka z vane divákov!

Takto vyzerá Erika, keď sa kúpe vo vani Zobraziť galériu (4)
Takto vyzerá Erika, keď sa kúpe vo vani

BRATISLAVA – Dráždivé zábery! Moderátorka Erika Judínyová vie, čo platí na televíznych divákov. Najnovšie spoty televízie Markíza ju totiž zachytávajú v provokujúcich pózach. Pohľad na odhalenú moderátorku určite stojí za to!

Zmyselná pôžitkárka! Už čoskoro sa na televíznych obrazovkách objavia zábery takmer nahej blondínky Eriky "čľapkajúcej" sa vo vani plnej vody a peny. Erika si kúpeľ vychutnáva s pohárom na šampanské v ruke. Nebol v ňom však žiadny sekt, ale nealkoholický nápoj.

„Nakrúcanie nebolo také jednoduché, ako sa na prvý pohľad možno zdá,“ priznala ostrieľaná moderátorka, ktorá mala na záberoch pôsobiť odviazane a úsmevne. „Keď som bola vo vani plnej vody, odzbrojená len v plavkách, bolo náročné pôsobiť prirodzene,“ dodala.

Po zhliadnutí spomínaných džinglov však nebudete o Erikinej prirodzenosti pochybovať. Kto má prsty v tom, že bola dobre naladená? Zabávač Dano Dangl. Ten sa osobne prišiel pozrieť na moderátorkinu postavičku v plavkách. „Veľmi mi pomohol," reagovala na jeho prítomnosť Judínyová, ktorá priznala, že vďaka tomu, že ju Dangl rozosmieval, sa aj potrebne uvoľnila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu