Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Krása podľa Judínyovej a Ďurianovej: Odhalené prsia a rajcujúca vôňa!

Marianna Ďurianová a Erika Judínyová Zobraziť galériu (7)
Marianna Ďurianová a Erika Judínyová

BRATISLAVA – Vedia, čo chcú! Moderátorky Marianna Ďurianová a Erika Judínyová sa včera stali spolu s hovorkyňou televízie Markíza krstnými mamami. Do sveta uviedli limitovanú sériu fliaš nealkoholického nápoja, ktoré sú skrášlené drobným šperkom. Pri tej príležitosti sme sa dám spýtali, ako sa „vylepšujú“ ony.

Dobrý výzor je pred kamerami dôležitý. A nielen pred nimi. To si veľmi dobre uvedomujú aj markizácke moderátorky. Erika Judínyová preto nedbá iba na dokonale upravený mejkap a vlasy, ale aj celkový imidž. O plavovláske je známe, že si do spoločnosti rada oblieka vyzývavé outfity s hlbokými výstrihmi. Inak tomu nebolo ani na včerajšom krste.

„Oblečenie konzultujem so svojím stylistom. Nemám problém ani s odvážnejšími kúskami. Musím si však dávať pozor, aby mi niečo nevykuklo,“ smeje sa moderátorka pri pohľade na svoj bujný dekolt.

Na rozdiel od Judínyovej vsádza Marianna Ďurianová v otázke krásy na vône. „Tie ma dokážu fascinovať. Je to pre mňa veľmi dôležité. Nemusí to byť priamo parfém, ale prirodzená vôňa kože,“ povedala topkám Ďurianová. Jedným dychom však hneď dodala, že ako každá žena, tak aj ona má rada ligotavé šperky a oblečenie. Aké doplnky prevládajú v šperkovnici moderátoriek sa dočítate TU.

Sledujte TOPKY TV: Erika Judínyová o svojom skrášľovaní a vyzývavom outfite.

Sledujte TOPKY TV: Marianna Ďurianová prezrádza to, ako sa rada skrášľuje ona.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu