Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Judínyovej rozmar: Aby vyzerala takto, vysolila 2 000 €!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – Potrpí si na drahé a kvalitné kúsky! O moderátorke markizáckej Smotánky Erike Judínyovej je známe, že jej neprekáža vyhodiť poriadne vysokú sumu za to, aby bola oblečená podľa najnovších módnych trendov. Dôkazom je aj nedávna spoločenská akcia, kam prišla vyfintená v celkovej hodnote 2 000 Eur (cca 60 tisíc korún).

Erika Judínyová sa nedávno vrátila z New Yorku, kde spojila príjemné s užitočným. Okrem práce sa totiž venovala svojej vášni – nakupovaniu. Z USA si priniesla na Slovensko hneď niekoľko módnych vychytávok, medzi ktoré rozhodne patrí aj kožúšok v hodnote približne 500 €. „Už teraz patrí k obľúbeným kúskom v mojom šatníku. Je zo striebornej líšky. Veľmi sa z neho teším a budem ho často nosiť,“ netajila radosť z nového kúsku oblečenia Judínyová.

Dôkazom jej tvrdení je fakt, že sme v ňom stretli tvár markizáckej Smotánky hneď na dvoch spoločenských akciách. V prvom prípade si ho nakombinovala so zelenými šatôčkami, v druhom pre zmenu s krátkymi nohavicami a vysokými čižmami. A práve toto „spojenie“ urobilo z Judínyovej hriešne drahú ženu. Podľa našich informácií ju totiž celkový vizuál vyšiel na približne 2 000 €, čo v prepočte na starú menu predstavuje 60 tisíc korún.

Aké hodnotné kúsky ešte ukrýva Erika Judínyová vo svojej šperkovnici? Kliknite SEM!

FOTO: Erika Judínyová si potrpí na drahé oblečenie.

Judínyovej rozmar: Aby vyzerala
Zobraziť galériu (5)






Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu