Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Judínyovej horibilný účet za žúr v New Yorku: Erika, blázniš?!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová

BRATISLAVA/NEW YORK – Opäť vycestovala za veľkú mláku! Iba prednedávnom si urobila Erika Judínyová výlet do USA a včera tam odletela znovu. Mesto Los Angeles však najnovšie vymenila za New York. Dôvod? Drahá zábava!

Plavovláska včera odletela do New Yorku. Za veľkú mláku odišla kvôli trom žúrom, ktoré si nechcela nechať ujsť. Moderátorka si zobrala aj štáb z Markízy, aby z týchto akcií urobila rovno aj reportáže do svojej relácie Smotánka.

Ako sme sa v súvislosti s Judínyovej výletom dozvedeli, rozhodne to nie je lacná záležitosť. Podľa našich informácií sa totiž cena za týždňový pobyt vyšplhá na zhruba 4 000 € (cca 120 tisíc korún). Tá totiž zahŕňa okrem leteniek aj náklady na ubytovanie, ktoré stálo nemalé peniaze. Erika si totiž vybrala drahý a luxusný hotel neďaleko newyorského Central Parku.

To však nie sú všetky položky za moderátorkin americký „účet.“ Zistili sme, že Judínyová absolvuje aj finančne nákladný let v helikoptére nad mestom. Záťažou pre jej bankový účet budú aj nákupy v luxusných obchodoch, na ktoré si už brúsi zuby.

„Konkrétnu sumu nebudem špecifikovať, pretože je to moja súkromná vec,“ povedala nám krátko pred odchodom moderátorka. Ako je však o nej známe, v exkluzívnych butikoch je schopná oplieskať mastnú sumu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu