Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Načo šperky? Lady Gaga obsypaná perlami... A bez nohavíc!

Lady Gaga s perlami a bez nohavíc Zobraziť galériu (6)
Lady Gaga s perlami a bez nohavíc

NEW YORK – Tá sa opäť vyparádila! Keď ide o charitu, Lady Gaga (23) so svojimi šialenými kreáciami nesmie chýbať. Tentoraz však mala akosi naponáhlo – namiesto náhrdelníka sa jej perly ponevierali kade-tade... A navyše sa pretŕčala iba v nohavičkách!

Proti AIDS bojovala v bielom! Teda až na pery, ktoré si zmachlila výraznou ružovou. Zvyšok jej outfitu však nasvedčoval tomu, že kontroverzná speváčka práve vyliezla z mora a odparená voda jej na pokožke zanechala vrstvu soli. Ťažko je však rozhodnúť, či svojím imidžom pripomínala modernú morskú pannu alebo príšeru. Na červenom koberci sa totiž pretŕčala iba v krátkom saku, kapitánskej čiapke a topánkach s platformou, z ktorej by sa nejednej dáme zakrútila hlava. Pri klavíri však Lady Gaga zvršok odhodila a pred divákmi to roztočila iba v spodnej bielizni... A s množstvom perličiek nalepených po celom tele!

Na benefičnom galavečeri spoločnosti zaoberajúcej sa výskumom AIDS, amFAR, nechýbali ani ďalšie známe tváre. Jeden z anjelov Victoria's Secret, Doutzen Kroes, vábil pohľady mužov takisto v bielom, no s výstrihom až po pupok. Naopak, v čiernych koktejlkách sa ukázala jej kolegyňa a štvornásobná mama Heidi Klum. Z hviezd filmového plátna zaujala čokoládová kráska Zoe Saldana, ktorá si obrovskú pozornosť médií získala snímkou Avatar.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu