Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nenásytná Madonna: Ulovila si ďalšieho zajačika!

Jon Kortajarena a Madonna Zobraziť galériu (12)
Jon Kortajarena a Madonna

NEW YORK - Mladé mäsko jej zachutilo! Len pred pár dňami dostala speváčka Madonna (51) kopačky od svojho exmilenca Jesusa Luza (23) a už má vyhliadnutého ďalšieho zajačika. Žeby v mladých sexi modeloch hľadala vnútornú krásu?

Dlho nesmútila! Nedávno odkopnutá hviezda sa z rozchodu s brazílskym modelom Jesusom Luzom otriasla naozaj rýchlo. Už o pár dní neskôr okato flirtovala s iným mužom. Je to opäť model a opäť o desaťročia mladší! Jon Kortajarena (24) bol zo záujmu svetovej hviezdy trochu v rozpakoch. "Jon sa z jej pozornosti cítil trochu nesvoj, ale bol potešený," prezradil jeden zo svedkov ich stretnutia. Madonna si údajne o svojom novom objekte už čo-to zisťovala a je pripravená využiť svoj vplyv pre dobro jeho kariéry. A kam vezme speváčka svoju novú hračku na rande? Vraj si z neho urobí doprovod na rôzne spoločenské akcie v New Yorku.

Nenásytná Madonna: Ulovila si
Zobraziť galériu (12)

Zdá sa, že Madonne vzťahy s výrazne mladšími sexy mužmi vyhovujú. A to napriek tomu, že sa s ňou jej predchádzajúci milenec kruto rozšiel a urazil tak speváčkine city. "Je rozčúlená a cíti sa zahanbená. Myslí si, že by jej mal byť vďačný za svoj úspech v modelingu a a teraz volá všetkým svojim známym návrhárom, aby ho viac nevyužívali pri svojich zakázkach," prezradil zdroj blízky Madonne krátko po rozchode. Urazená Madonna však už asi zabudla na túto zradu a sústredí sa na lov nového krásavca!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu