Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Madonna, ako ju nepoznáte: Umýva riad a napcháva sa holými rukami!

Madonna umýva riad a stoluje bez príboru Zobraziť galériu (13)
Madonna umýva riad a stoluje bez príboru

LOS ANGELES - Na staré kolená žienkou domácou?! Popová diva Madonna (51) po novom stoluje bez príboru, napcháva sa špagetami a drhne pripálené hrnce - samozrejme, všetko s najväčšou láskou k drine v kuchyni. Jej naivita tak zrejme nepozná hraníc... To si naozaj myslí, že jej na toto niekto skočí, preboha?!

Čiernobiele zábery, na ktorých sa Madonna všemožne snaží obnažiť svoju ženskú stránku, pochádzajú z kampane jar 2010 od návrhárskeho dua Dolce & Gabbana. Za objektív sa tentoraz postavil Steven Klein, pričom právo uverejniť výsledok jeho práce ako prvý získal taliansky magazín Vanity Fair. A hoci sú fotografie ešte horúce, už teraz je aj módnemu domu jasné, že bohvieaký úspech očakávať veru netreba!

Podľa internetovej stránky slávnych dizajnérov bola ich reklama inšpirovaná filmom z obdobia talianskeho neorealizmu: "Madonna opätovne znázorňuje silnú, surovú zmyselnosť hereckej ikony Anny Magnaniovej - kde sa jemná zmyselnosť stretáva s odvážnou autentickosťou." Treba uznať, že zmyselnosť je v tomto prípade naozaj očividná. Madonnin pôsobivo plný dekolt, hlboký výstrih, či absenciu hrubých očných liniek prehliadnuť rozhodne nemožno. "Odvážnou autentickosťou" však v speváčkinom prípade naozaj mysleli umývanie riadu?!

V priloženom rozhovore Stefano Gabbana tvrdí, že zábery sú obrazom Madonninej najpravdivejšej podstaty. Na otázku, či hudobná hviezda vôbec vie, ako sa taniere a hrnce umývajú, bez mihnutia oka odpovedal: "Určite... Je to veľmi praktická žena." Ktovie, možno sa nabudúce dočkáme aj obrázkov, na ktorých Madonna čistí dlážku a drhne záchod...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu