Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toni Braxton bez hanby: Strčila jazyk do úst mladému zajačikovi...pred manželovými očami!

Toni Braxton Zobraziť galériu (7)
Toni Braxton

ATLANTA – Nemá hanby! Toni Braxton popustila uzdu svojim pudom! Len tak sa dá vysvetliť jej naozaj hlboký francúzsky bozk, ktorým obdarila mladého speváka Treya Songza (25). Predviedla ho priamo na pódiu pred všetkými divákmi – a pred očami vlastného manžela!

Zabudla na dobré mravy! Mnohým ľuďom sa stane, že si chcú raz za čas vyhodiť z kopýtka. Ale len málokto predvedie to, čo Toni Braxton na udeľovaní cien Soul Train Awards. Speváčku natoľko uchvátil o takmer dvadsať rokov mladší Trey Songz, že nezaváhala a strčila mu svoj soulový jazýček priamo do krku! Keby išlo o slobodnú ženu, celý incident by si zaslúžil len zdvihnuté obočie. Speváčka hitu Unbreak My Heart je však už osem rokov šťastne vydatá za Keriho Lewisa, ktorý mal na celú „akciu“ vynikajúci výhľad - sedel totiž priamo v prvom rade!

Toni vďaka svojej erotickej vsuvke hneď na začiatku šou dokázala zatieniť všetkých ostatných účinkujúcich. Hneď po jej skončení však musela začať s vysvetľovaním. A to bolo naozaj originálne - bozk bol podľa nej len súčasťou choreografie a jej manžel o ňom vedel vopred. Klobúk dole, Toni, mnoho žien by si takúto „choreografiu“ pred svojím oficiálnym partnerom nedovolilo. Je však viac ako isté, že ten jej prílišnou žiarlivosťou netrpí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu