Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Úplne nahý Madonnin zajačik: Medzi nohami je poriadne chlpatý!

Nahý Jesus Luz Zobraziť galériu (2)
Nahý Jesus Luz

NEW YORK - Má to rada "na prírodno"! Popová diva Madonna (51) si do postele nepozve len tak hocikoho - už nejaký čas spáva s brazílskym modelom Jesusom. A hoci tento vyzlečený fešák rozhodne nie je na zahodenie, v rozkroku má neuveriteľne husté ochlpenie!

Juhoamerický sexsymbol vpustil fotografa medzi nohy ešte minulý rok, keď s ním magazín Interview pripravoval rozhovor. Odvážne fotografie, ktoré vtedy vznikli, zdobia jeho najnovšie vydanie. V tom si na svoje prídu najmä obdivovateľky mužných hrudí - Jesus si totiž zapózoval bez košele a dokonca aj úplne nahý. To, čo nosí v nohaviciach, síce neukázal úplne, no "tam dole" mu zima zrejme nie je!

Z čiernobieleho záberu, na ktorom tmavovlasý model leží v posteli s cigaretou a provokatívne prehodenou plachtou, je jasné, prečo Madonna už pri prvom fotení stratila pre tohto zajačika hlavu. Nad vypracovaným telom bývalého plavca totiž vzdychajú zástupy fanúšičiek po celom svete. A hoci sa Jesus stal vo svete šoubiznisu známym iba vďaka kontroverznému vzťahu s takmer o tridsať rokov staršou speváčkou, v rozhovore sa o nej nezmienil ani slovíčkom.

Na pohľadnom manekýnovi nie je zaujímavý len jeho zovňajšok, ale aj celé meno. Jesusom ho nazval hlboko veriaci otec, aby mu do života privodil len to dobré. Zaujímavé vysvetlenie však má aj jeho priezvisko: "Volám sa Luz, čo znamená "svetlo". Cítim, že ak to meno je také špeciálne, mal by som priťahovať len pozitívnu energiu," prezradil Jesus v telefonickom interview pre spomínaný magazín.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu