Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Charlie Sheen strávil Vianoce v base... Takmer zahrdúsil manželku!

Charlieho Sheena zadržala polícia v Aspene Zobraziť galériu (3)
Charlieho Sheena zadržala polícia v Aspene

ASPEN - Sviatky pokoja pre niektoré hollywoodske hviezdy vôbec nič neznamenajú! Charlie Sheen (44) si vďaka búrlivej povahe vianočný čas "vychutnával" vo väzení, kam ho posadila polícia za domáce násilie. Americký fešák totiž v bitke takmer zadusil vlastnú ženu!

Násilný incident sa odohral v coloradskom lyžiarskom stredisku Aspen, v ktorom si Charlieho súčasná manželka, Brooke Mueller, prenajala dom na približne tri mesiace. Dvojica totiž už istý čas zápasí so značnými manželskými problémami - ich riešením malo byť krátke obdobie strávené oddelene. Herec však napriek nezhodám chcel stráviť sviatky so svojou polovičkou. Situácia sa ale nakoniec zvrtla úplne opačným smerom!

Vianoce u Sheenovcov začali už z rána prudkou hádkou, ktorá vyústila do fyzickej potýčky. Približne o pol deviatej miestneho času Brooke zalarmovala tiesňovú linku 911. Privolaná polícia Charlieho spacifikovala a obvinila hneď z dvoch trestných činov - napadnutia druhého stupňa a vyhrážania sa. Hollywoodska hviezda tak okamžite skončila za mrežami, kde si mala posedieť až do súdneho procesu. Po zložení kaucie 8500 dolárov však Charlie odkráčal z väzenia ešte včera večer.

 Hoci Brooke tvrdí, že manžel ju v bitke strkal a dusil, pozadie prípadu nie je také jednoznačné. Dôležitú úlohu zohráva hneď niekoľko faktorov: incident sa odohral bez svedkov a u oboch partnerov bol zistený alkohol v krvi. U pani Muellerovej však bola jeho hladina vyššia. Netradičná vianočná záležitosť bude mať dohru na súdnom pojednávaní, ktoré je vytýčené na 8. februára budúceho roka.

Viac o známom lyžiarskom stredisku Aspen si môžete prečítať TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu