Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bitkárka Amy Winehouse: Nakopala manažéra medzi nohy!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (9)
Amy Winehouse

MILTON KEYNES – Má na konte ďalší škandál! Amy Winehouse (26) pri návšteve predstavenia o Popoluške najskôr vykríkala vulgarizmy a neskôr dokonca kopla manažéra divadla do slabín. Takéto divadlo deti ešte nezažili!

Mala by si ústa vydrhnúť mydlom a prihlásiť sa na kurz slušného správania! Problematická Amy Winehouse ani tentoraz nezostala nič dlžná svojej povesti. Chaos pôsobila od samého začiatku predstavenia. Odmietala sa posadiť, neustále chodila medzi radmi sedadiel a bránila tak divákom vo výhľade. O chvíľu dokonca začala na hercov kričať slovné spojenia obsahujúce azda najznámejší anglický vulgarizmus začínajúci na písmeno f. Hlavnému hrdinovi, princovi, zarevala poriadne hlasnú radu: „Vy **b sa na Popolušku, zober si mňa!“ A aby bolo jasné, že je na strane dobra, nezabudla otitulovať nevlastné Popoluškine „k**vami“. Niektoré z detí vo vyše tisícovom hľadisku jej výčiny dohnali až k plaču!

Vrchol prišiel, keď sa speváčka hitu Rehab dostala do potýčky s jedným z manažérov divadla, Richardom Poundom. Ten sa ju zrejme snažil upokojiť – ale márne. Amy ho údajne začala šklbať za vlasy, biť ho a dokonca mu uštedrila poriadny kopanec medzi nohy! Postarať sa o ňu musel jej doprovod, ktorý ju nakoniec vyviedol z divadla. Bravo, Amy - tomu sa povie šou za všetky drobné!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu