Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Eva Mendes vydesená z Vianoc: Už opäť sa rozprasím!

Eva Mendes Zobraziť galériu (13)
Eva Mendes

LOS ANGELES - Má zo sviatkov nočnú moru! Tak ako mnohé krásky v Hollywoode, aj Eva Mendes (35) nevníma Vianoce len ako príjemne strávený čas v kruhu najbližších - pre ňu sa tieto dni totiž nesú najmä v znamení strachu z kalorických dobrôt. No hoci ju obžerstvo neustále desí, na svoju líniu má dnes už vlastný grif!

Aj hviezdy strieborného plátna sú len ženy a zbožňujú maškrty! Medzi ne rozhodne patrí americká herečka s kubánskymi koreňmi, ktorá sa netají tým, že počas sviatkov si naozaj dopraje. Jej vyvážený diétny plán ide v závere roka bokom, pretože na rad prichádza dobré jedlo v hojnom množstve. Do nového roka tak podľa jej vlastných slov zvyčajne vstupovala vykŕmená ako prasiatko!

Aj keď má Eva pred vianočnými večierkami, na ktorých sa podávajú vyberané dobroty, rešpekt, dnes sa im už nevyhýba. Za uplynulé roky si totiž vypestovala zvyk, vďaka ktorému jej hodovanie nedopadne až tak katastrofálne: "Moje veľké sviatočné tajomstvo je skvelé a naozaj funguje. Spočíva v tom, že predtým, ako idem na párty, sa najem."

Možno sa vám takáto rada zdá na prvý pohľad úplne zvrátená, no herečka len upozorňuje na to, že odchádza z domu sýta: "Odchádzam so žalúdkom plným rýb alebo zeleniny alebo čohokoľvek, čo mám doma a je to zdravé. Potom, keď dorazím na párty, pravdepodobne niečo malé zhltnem, no nebude to taká pohroma." Ktovie však, či by sviatočné jedlo vôbec niekedy predstavovalo pohromu, ak by sme si k nemu dopriali aj adekvátny pohyb...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu