Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šťavnatý útok silikónov: Keď tanec, tak jedine s bradavkami!

Sexbomby Victoria Silvstedt a Hofit Golan vytasili na žúre silikóny Zobraziť galériu (2)
Sexbomby Victoria Silvstedt a Hofit Golan vytasili na žúre silikóny

LONDÝN - Vytasili ženské zbrane, ktoré ich živia! Švédska modelka Victoria Silvstedt a jej izraelská kolegyňa Hofit Golan ukázali Britom, ako sa zabávajú pravé parketové levice. Nahodené vo voľnejších róbach sa ani nepokúšali svoje vnady ustrážiť - nechali ich "plávať" do všetkých strán!



Sloboda pre silikóny! V takom duchu sa niesol charitatívny žúr nadácie Eltona Johna, na ktorom sa stredobodom pozornosti stali krásavice známe z pánskych magazínov. Tie totiž ľuďom postihnutým imunitným ochorením AIDS pomáhali spôsobom, akým sa vedia prezentovať najlepšie... Ruka hore a prsia vpred!


Šťavnatý útok silikónov: Keď
Zobraziť galériu (2)

Ako prvá svoju ženskú pýchu v plnej kráse predviedla bývalá playmate roka zo Švédska, Victoria. O tom, že dávno nepatrí medzi hanblivky, svedčia nielen jej pikantné zábery v magazíne Playboy, ale aj divoké dobrodružstvá na verejnosti. Vykúkajúce bradavky spod strieborných šiat sú totiž v rámci jej erotických spestrení neviazanej zábavy len slabým odvarom. Ako ďaleko dokáže zájsť, nás všetkých presvedčila už na tohtoročnej dovolenke, keď si za bieleho dňa ulahodila priamo na pláži. Dráždením svojho rozkroku!

V spomínaný večer venovaný charite však za Victoriou nezaostávala ani exotická kráska Hofit. V šatách s veľmi podobným strihom, no v decentnejšej farbe si svojich päť minút slávy vychutnala tiež - veď čo keby sa Hefnerovi náhodou minula zásoba mladých zajačikov?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu