Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Angelina oprášila lesbické vzťahy: S touto milenkou flirtovala!

Angelina Jolie a Jenny Shimizu Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie a Jenny Shimizu

LOS ANGELES - Stará láska nehrdzavie! To si zrejme povedala americká herečka Angelina Jolie (34), ktorá po pretrvávajúcich problémoch v jej súčasnom partnerskom vzťahu nadviazala kontakt s bývalou láskou. Tou je však tentoraz žena - jej niekdajšia milenka Jenny Shimizu (32)!

Prichytená pri čine! Aj tak by sa dal opísať dráždivý telefonát, pri ktorom hollywoodska kráska sladkými rečami opantávala svoju bývalú lesbickú priateľku s japonskými koreňmi. Takýto výstrelok sa jej však len tak neprepečie. Jeho svedkom sa totiž nečakane stal aj Angelinin súčasný partner Brad Pitt, ktorý sa okamžite rozzúril do nepríčetnosti.

"Brad nedávno vošiel k Angie, keď telefonovala s Jenny, a zostal, mierne povedané, vytočený," prezradil blízky priateľ bulvárnemu plátku National Enquirer. Ten zároveň dodal: "Podľa Brada totiž nešlo o typický rozhovor medzi kamarátkami. Angie sa chichúňala a flirtovala, hovoriac o tom, aké boli spolu vzrušujúce a sexi."

Po tom, čo herečka zavesila telefón, podráždený Brad od nej okamžite žiadal odpovede. Rozhodne šokujúcou informáciou z úst jeho vlastnej partnerky bolo, že s Jenny si takto šteklivo telefonujú už celé mesiace a dokonca plánujú stretnutie v Los Angeles. Angelina však otcovi svojich šiestich detí vzápätí odvrkla, aby sa do ničoho nestaral. Ich vzájomné vysvetľovanie preto, tak ako zvyčajne, skĺzlo do prudkej hádky.

Príťažlivá brunetka sa k bisexuálnej orientácii priznala vo viacerých interview. S Jenny sa bližšie zoznámila v roku 1996 pri nakrúcaní filmu Foxfire a neskôr prezradila, že z jej strany išlo od začiatku o lásku na prvý pohľad: "Pravdepodobne by som si Jenny vzala, ak by som nebola vydatá za svojho manžela Billyho Boba. Zamilovala som sa do nej od prvej sekundy, ako som ju uvidela."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu