Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bláznivá Angelina chystá ďalšiu adopciu... Brada z nej však vynechala!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie

LOS ANGELES - Už to raz urobila a neštíti sa urobiť to znova! Zanietená matka Angelina Jolie (34) je rozhodnutá poskytnúť lásku, útočište a domov malému dievčatku zo Sýrie. A to aj napriek tomu, že jej partner Brad Pitt (45) nie je na ratolesť číslo sedem vonkoncom pripravený!

Adopcia bez mužskej opory nie je u americkej herečky ničím výnimočným - takýmto spôsobom si v roku 2001 osvojila aj svojho prvého potomka Maddoxa. Hoci oficiálne bola stále vydatá za ex-manžela Billyho Boba Thorntona, všetky formality a celú zodpovednosť za výchovu si zobrala výlučne na vlastné plecia. Legálnosť celej procedúry vtedy potvrdil aj hovorca Imigračného a naturalizačného úradu: "Na dokumentoch k adopcii bolo iba Angelinino meno."

Aj keď v jej rodinnej situácii došlo k výrazným zmenám a momentálne zahŕňa starostlivosťou až šesť detí, hollywoodska kráska tento kŕdeľ plánuje rozšíriť o ďalšiu dcérku. Takýto odvážny krok by však mohol byť posledným klincom do rakvy jej nahlodaného vzťahu s Bradom. Ten sa má totiž čo obracať aj pri súčasnom zložení ich domácnosti a po novom prírastku vôbec netúži.

Prekvapujúce informácie o adopcii prinieslo najnovšie vydanie magazínu OK!, ktorý sa opiera o svedectvo blízkeho priateľa prominentného páru. Podľa neho myšlienka osvojiť si ďalšieho potomka priepasť medzi Angelinou a Bradom ešte viac prehĺbila, no ustúpiť nehodlá ani jeden z nich: "Brad jasne povedal, že už šesť detí je viac, ako dokáže zvládnuť. Angie si však chce doplniť svoju dúhovú rodinu." Kto vie, či sa však aspoň na chvíľu zamyslela nad šťastím tých najmenších. Alebo jej ide len o vlastnú zbierku rôznej farby pleti a národnosti?!

Je Angelina najvplyvnejšou celebritou? Čítajte tu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu