Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zničená Jennifer: Tieto Angelinine fotky ju bodajú do srdca!

Angelina Jolie s Bradom Pittom a s dvojičkami na zmrzline Zobraziť galériu (11)
Angelina Jolie s Bradom Pittom a s dvojičkami na zmrzline

LOS ANGELES - Neuveriteľne žiarli! Štyridsiatnička Jennifer Aniston, ktorá momentálne zúfalo túži po tehotenstve, sa dokáže poriadne rozčertiť. K podráždenej nálade jej stačia fotky najväčšej sokyne Angeliny Jolie (34) - malé ratolesti v náručí by predsa už dávno mala nosiť aj ona!

Jennifer zostala ako obarená vriacou vodou po tom, čo v bulvárnych plátkoch uvidela rodinnú idylku ex-manžela Brada Pitta. S tým sa definitívne rozišla v roku 2005 po päťročnom manželstve a odvtedy sa z nej stala hollywoodska bezdetná samotárka. Biologické hodiny jej však v týchto dňoch tikajú čoraz intenzívnejšie. Niet sa preto čo čudovať, že zábery šťastnej Angeliny, ktorá jej uchmatla lásku života, ju privádzajú do nepríčetnosti.

O ťažké emocionálne rozpoloženie hviezdy sitkomu Priatelia sa postarali zábery páru Brangelina s malými dvojičkami, Knoxom a Vivienne. Tí sa počas cesty v Jordánsku vybrali ochutnať miestnu zmrzlinu a zapózovať paparazzom so širokými úsmevmi.

"Jen sa cítila ako s prebodnutým srdcom, keď uvidela tie fotografie," prezradil jej blízky priateľ magazínu National Enquirer. "Nie je nijakým tajomstvom, že chce otehotnieť a mať vlastné deti - Angelina si je toho očividne veľmi dobre vedomá."

Zdroj časopisu tiež prezradil, že herečka je momentálne vo veľmi citlivom stave. Údajne sa snaží hodiť minulosť za hlavu a nabrať v živote pozitívny smer s vlastným potomstvom. Okaté predvádzanie vysmiatej Angeliny s deťmi jej v tom však nie je veľmi nápomocné. Jennifer si dokonca myslí, že súčasná Bradova partnerka sa takto pretŕča na verejnosti len kvôli tomu, aby jej ublížila a vyvolala v nej žiarlivosť.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu