Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston: Ticho pred búrkou!

Angelina Jolie a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie a Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Čas prímeria pominul, ženy Brada Pitta (45) vytasili zbrane! S radosťou si robia naschvály, ohovárajú sa a je len otázkou času, kedy si doslova a do písmena vlezú do vlasov! Ktorá z nich zvíťazí – sexi ale náladová Angelina Jolie (34) alebo jemná a trochu nudná Jennifer Aniston (40)?

Ako rozhádané kamarátky na základnej škole! Tak sa správa Angelina Jolie a Jennifer Aniston. Každá má svoj spôsob, ako tej druhej ukázať, čo si o nej myslí. Angelina si údajne s radosťou zisťuje, čo bude mať Jennifer oblečené pri verejných akciách a potom si sama zaobstará podobný outfit – akoby jej chcela odkázať: „Aj tak vyzerám vo všetkom lepšie ako ty!“ Jennifer však tiež nezaháľa a využíva svoje cestičky, ako ukázať Angeline, že je s Bradom stále viac ako zadobre. S obľubou im údajne volávala do Francúzska „zabúdajúc“ na časový rozdiel. Svojím telefonovaním tak budila nielen Brada, ale aj svoju tmavovlasú nástupkyňu v jeho posteli.

Jennifer to od rozchodu s Bradom v láske nevychádza, Angelina sa údajne tiež nemôže chváliť tým, že by jej vzťah bol práve idylický. V novej knihe Brangelina: Nevypovedaný príbeh Brada Pitta a Angeliny Jolie sa spomína, že z ich častých (hoci neverejných) rozchodov sa človeku až krúti hlava. A zatiaľ čo Angelininým esom v rukáve je šesť spoločných detí s Bradom, Jennifer sa môže utešovať tým, že to najnovšie si zrejme zaobstará tmavovlasá sexbomba sama za seba. Olej do ohňa prilievajú aj americké médiá. Angelina sa zjavila za posledný týždeň na obálkach štyroch najpredávanejších klebetníkov – a z toho na dvoch spolu s Jennifer Aniston. Zatiaľ sa zdá, že obálky časopisov sú naozaj jediným miestom, kde sa tieto dve rivalky stretnú. Ak by prišlo k osobnému rendez-vous, zrejme by obom hrozilo pár vytrhaných vlasov či vybitých zubov.

Chcete vedieť kto sú najvplyvnejšie celebrity?


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu