Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cristovao nešťastný z lásky: Strašne to bolelo! Už to nechcem zažiť!

Ben Cristovao Zobraziť galériu (11)
Ben Cristovao

BRATISLAVA – Zamilovať sa? To by bol „prúser“! Presne toto tvrdí finalista Česko Slovenskej SuperStar Ben Cristovao (22). Pre topky.sk prezradil, či už mal zlomené srdce a či naozaj netúži po láske!

Sympatický spevák, po ktorom šalejú tisícky dievčat na Slovensku i v Čechách, tvrdí, že je sám. A hoci sa mu v nedeľu verejne vyznala zo svojich citov aj kolegyňa Monika Bagárová, ani to ho neobmäkčilo. Kráska u neho vraj nemá šancu. 

Ako totiž na fiktívnom detektore lži počas tretieho finálového kola Cristovao prezradil, jeho srdce nepatrí žiadnej žene. „Naozaj nie som zamilovaný. Keby som bol, tak by to bol prúser,“ znelo z jeho úst. Topky.sk sa teda Bena po prenose na margo jeho zvláštnej odpovede spýtali, ako to myslel. Naozaj k žiadnemu dievčaťu nič necíti? „Nie, nie som zamilovaný. A to, že by to bol prúser, som hovoril preto, lebo naposledy, keď som bol zamilovaný, tak to strašne bolelo. Už by som to nechcel zažiť. A keď sa nabudúce zamilujem, tak si dám poriadny pozor, koho si vyberiem,“ priznal charizmatický Ben. Uvidíme, ktorej kráske sa tohto nadaného superstaristu podarí uloviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu