Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nešťastný superstarista Ben: Jandová mi vyrazila dych!

Ben Cristovao to má nahnuté Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao to má nahnuté

BRATISLAVA – Zamrzol mu úsmev na tvári! V nedeľu večer sa Ben Cristovao (22) trápil výčitkami svedomia. Po nie najlepšom speváckom výkone ho totiž porota atakovala negatívnym hodnotením. Aj keď sa na nedostatok fanúšikov mladík nemôže sťažovať, jeho dnešný postup je predsa len ohrozený.

Ben sa rozhodol, že v druhom finálovom kole odspieva skladbu od Franka Sinatru s názvom Fly me to the moon. Z tohto songu mal veľký rešpekt! O tom svedčili aj jeho vyjadrenia na stránke určenej fanúšikom. Priznával tam, že sa bude snažiť spraviť maximum pre to, aby ich nesklamal. Žiaľ, opak bol pravdou.

Odborníci ho včera zvozili pod čiernu zem. Bena sa najviac dotklo hodnotenie Marty Jandovej. Tá sa na jeho adresu vyjadrila slovami: „Nechápem, čo tu vo finále robíš. Nepatríš sem ako spevák.“ Fešáka Bena tieto slová očividne ranili. Napriek tomu, že sa moderátorka Adela Banášová snažila zachrániť situáciu, mladý súťažiaci mal po nálade.

Dokonca ani po skončení prenosu Cristovao nenachádzal slová. „Neviem, čo k tomu dodať. Je mi smutno,“ povedal so sklamaním v hlase pre topky.sk. „Som typ človeka, ktorý počúva hodnotenie poroty. Keď vám niekto povie niečo také ako pani Jandová, ťažko sa to spracováva,“  volil opatrne slová Ben, ktorý sa počas dnešného vyraďovania nebude spoliehať na množstvo esemesiek od svojich priaznivcov. „Dúfam, že fanúšikovia podržia toho, kto si to zaslúži. Nie mňa za každú cenu. Už teraz sa cítim zle. Ak by som nevypadol a pokračoval ďalej, ľudia by ma prestali mať radi. A to kvôli tomu, že vypadli dobrí speváci,“ sebakriticky priznáva.

Ostáva nám teda len čakať do večerného rozhodnutia, ako to s Benom dopadne. Buď súťaž opustí a nechá tak priestor ostatným talentovanejším spevákom, alebo postúpi vďaka diváckemu hlasovaniu ďalej, čo môže spôsobiť, že bude kvôli tomu ležať porotcom v žalúdku.

Sledujte Topky TV: Ben Cristovao hovorí o svojom nepodarenom vystúpení.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu