Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cristovao zaľúbenej Bagárovej: Pre mňa to neznamená nič!

Ben Cristovao Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao

BRATISLAVA – Žeby nový párik? Vo včerajšom kole SuperStar podstúpili finalisti test na fingovanom detektore lži. V ňom okrem iného odhalili aj to, kto sa im páči. Dokonca aj to, či sú zamilovaní. Jednou z nich bola ja Monika Bagárová (15), ktorá sa verejne priznala k tomu, že sa jej páči kolega Ben Cristovao (22). Topky.sk zistili, ako je na tom s citmi on.

Českí finalisti Ben Cristovao a jeho mladšia kolegyňa Monika Bagárová by boli bezpochyby krásny párik. Dokonca sa sympatická brunetka včera v priamom prenose vo fiktívnom teste na detektore lži preriekla, že sa jej páči práve Ben.

Topky.sk sa jej preto po priamom prenose spýtali, či je to naozaj tak. „Áno, Ben je krásny chalan,“ netajila speváčka. Na otázku, či si vie predstaviť, že by boli s Benom partneri, po dlhom mlčaní odvetila: „Neviem, čo mám na to odpovedať, pretože Bena mám naozaj rada.“ V tom momente si však uvedomila, že zrejme prezradila niečo, čo nemala. A preto rýchlo dodala: „skôr ako kamaráta.“

Keď sme jej však povedali, že by boli naozaj pekný pár, iba smutne skonštatovala: „No neviem... Neviem si teraz predstaviť, že by sme boli spolu. Ben je o dosť starší. O sedem rokov. Keby bol o dva, tak je to iné,“ úprimne prezradila dôvod, prečo nad vzťahom s Benom váha.

A čo na odtajnené city Bagárovej hovorí Cristovao? Opätuje jej ich? „Mne sa páči Monika, mne sa páči aj iná... Ale to, že sa vám niekto páči, to ešte neznamená nič. Ono to bolo zvláštne podané. Vtipne,“ zahováral Ben, ktorý sa po prenose odmietol vyfotografovať s Monikou.

Ako sa zdá, je mu proti srsti, aby ho s niekým spájali. Hoci dôvodov, kvôli ktorým sa na Monikinu adresu vyjadril opatrne môže byť niekoľko, tým najzásadnejším je zrejme ten, že si chce svoje súkromie strážiť. Príčinou však môže byť aj to, že o Moniku jednoducho nemá záujem. Či len nechce stratiť podporu svojich fanúšičiek? To, ako to naozaj je, vie zrejme len on sám.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu