Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cristovaovi fanúšikovia: Sklamal si, Ben... Odstúp!

Ben Cristovao Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao

BRATISLAVA – Má to zrátané?! Ben Cristovao (22) si sám uvedomuje, že v Česko Slovenskej SuperStar nepodáva tie najlepšie výkony. A kvôli tomu sa mu už chrbtom obracajú aj jeho vlastní fanúšikovia. Donúti to Bena odstúpiť zo súťaže?

Nemá to teraz ľahké! Ako sme už informovali, Ben Cristovao si do istej miery vyčíta, že po svojom nevydarenom nedeľnom výkone dostal hlasy na úkor vyradenej Markéty Konvičkovej. A vyhadzujú mu to na oči aj niektorí fanúšikovia! „Ben, už si mal vypadnúť. Sorry, ja ti fandím, ale to, čo si predviedol, bolo hrozné. Už správne nepatríš do SuperStar. Zhnusil si sa mi,“ napísal na jeho internetový profil bývalý fanúšik.  

Podobných príspevkov sa tam od nedele nazbieralo približne tridsať. To síce pri čísle sto tisíc, čo je počet fanúšikov na Benovej stránke, vyzerá pomerne zanedbateľne, ale psychike mladého speváka to určite nepomáha. Dokonca už dostal návrh aj na odstúpenie zo súťaže. „Si zaujímavý typ, ale na SuperStar nemáš. Nerozmýšľal si nad dobrovoľným odstúpením?“ napísalo jedno z dievčat.

Ako sme sa však dozvedeli, exotický mladík by tento krok urobiť nemohol, ani keby veľmi chcel. „V zmysle pravidiel súťaže Česko Slovenská SuperStar nie je možné dobrovoľné odstúpenie finalistov zo súťaže,“ tvrdí PR manažérka Markízy Miroslava Labašová. Zaujímavé je, že v prvej sérii Slovensko hľadá SuperStar odstúpil po viacerých škandáloch Robo Mikla, takže aj v tomto prípade opäť došlo k zmene pravidiel.

Ben ale na rozdiel od Miklu zrejme načerpal nové sily a vyrazil do bitky. „Keď sa budem stále ľutovať a budem si pripadať, že tam nemám čo robiť, tak moje ďalšie vystúpenie bude ešte horšie. Takže nabudúce kašlem na porotu a na „nemáš tam čo robiť“ a proste si to na pódiu poriadne užijem ,“ odkázal všetkým svojím neprajníkom.

 

FOTO: Na istej internetovej stránke Benovi dokonca deň po vyraďovaní vystavili úmrtný list.

Cristovaovi fanúšikovia: Sklamal si,
Zobraziť galériu (5)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu