Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Cindy Crawford vs. Clooneyho milenka: Sexi súboj výstrihov a dlhých nôh!

Cindy Crawford a Elisabetta Canalis Zobraziť galériu (7)
Cindy Crawford a Elisabetta Canalis

LONDÝN - Hriešne krásna a stále v najlepšej forme! Takto sa na červenom koberci predviedla Cindy Crawford (43), ktorá v zrelom veku dokáže držať krok s herečkami mladšími o celé desaťročie. Prsiami a štíhlymi nohami takmer zatienila len 31- ročnú krásavicu z Talianska, Elisabettu Canalis!

Obe krásky sa blysli v ten istý večer v britskej metropole, kde sa konala premiéra animovanej snímky Fantastic Mr Fox. Tá otvorila Londýnsky filmový festival a nezaobišla sa bez prítomnosti hollywoodskeho fešáka Georgea Clooneyho, ktorý prepožičal svoj hlas hlavnej postave spomínanej rozprávky. Herec však viac ako šarmom tentoraz zaujal svojím sprievodom. Za ruku držal Elisabettu, ktorá mu zohrieva posteľ, no pár slov prehodil aj so Cindy - s tou totiž už dlhé roky udržiava priateľský vzťah.

Taliansku herečku a modelku na dôchodku však uprostred týždňa nespájal iba charizmatický Clooney. Dámy zvolili nápadne podobné róby čiernej farby, v ktorých vynikli ich prirodzené ženské zbrane. Pás do dvoch dlaní, pôsobivý dekolt a vysoký rázporok - tým všetkým obe brunetky zvádzali vyrovnaný súboj v ženskom sexepíle.

George, ktorý bol takisto očarený krásou svojich blízkych priateliek, po celý čas rozdával úsmevy, dobrú náladu a autogramy. "Byť tu je úžasné, máme na programe zopár filmov," prezradil na margo festivalu, na ktorom sa budú premietať až tri jeho snímky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu