Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

George Clooney zbalil krásavicu... A pritom je to profesionálny idiot!

George Clooney a Elisabetta Canalis Zobraziť galériu (4)
George Clooney a Elisabetta Canalis

LOS ANGELES - Svet mu leží pri nohách a po boku má sexi úlovok zo starého kontinentu, ktorý mu závidí aspoň polovica mužov v Hollywoode. Americký fešák George Clooney (48) sa však na ceste za takýmto úspechom práve nezodral - za všetko vďačí talentu urobiť zo seba poriadneho trkvasa!

Zdá sa, že jeho pravé herecké jadro bolo definitívne odhalené. George sa pred kamerami bez mihnutia dokáže zmeniť na hlupáka a jeho umenie je v tomto smere údajne prvotriedne. Túto jeho stránku osobnosti si totiž nevedia vynachváliť režisérski bratia Joel a Ethan Coenovci, ktorí s ním v roku 2008 nakrúcali snímku Burn After Reading (Po prečítaní spáľte).

Oboch filmárov by vraj nesmierne potešilo, ak by herec postavy bez štipky rozumu stvárňoval aj v ich ďalších projektoch. "Niektorí ľudia majú nadanie zahrať skvelých idiotov," prezradil Joel portálu MTV News. Ten zároveň dodal: "George je jedným z tých ľudí."

Či sa však Clooneyho kariéra bude uberať týmto smerom, je nateraz otázne. Po dokončení spomínaného filmu sa totiž vyjadril, že s podobnými rolami končí. "Hneď po tom, ako sme zabalili natáčanie Burn After Reading, George bol na ceste domov a povedal nám, že práve dohral svojho posledného idiota," doplnil svojho brata Ethan.

Aj keď prešedivelému hrdinovi už ťahá na päťdesiatku, vlasy mu dávno zdobia šediny a na striebornom plátne hrá hlupákov, sťažovať sa rozhodne nemôže. Celé leto totiž strávil s krásnou herečkou Elisabettou Canalis, s ktorou cez deň jazdil na motorke a večer zaspával v jednej posteli. George sa preto nemá čoho obávať - takáto atraktívna Talianka by sa s obyčajným idiotom určite nezahadzovala...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu