Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pauhofovej trauma: Bili ma!

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (10)
Táňa Pauhofová

BRATISLAVA – Tak tomu sa hovorí detstvo! Herečka Táňa Pauhofová (25) vo včerajšej rannej šou televízie JOJ priznala, s čím sa musí po zvyšok svojho života vyrovnávať. Jej spomienky na základnú školu vôbec nie sú ružové.

Keď Adela Banášová začala zisťovať informácie spojené s herečkiným ranným detstvom, Táňa sa rozhovorila. „Asi som nebola veľmi sympatické dieťa. A keby som bola svoja spolužiačka, tiež by som sa nemala príliš rada,“ spomína na nepríjemné skúsenosti z detstva.

„Bola som zubatá mrkva. Mala som červený sveter, ktorý som mala strašne rada a vždy, keď som si ho obliekla, tak ma bili,“ hovorila ryšavka o dôvodoch, prečo jej ostatné deti v škole strpčovali život. Vo včerajšej rannej šou sa na tom bavila, no v detstve jej do smiechu určite nebolo!

Na základe tohto rozhovoru sme herečku oslovili. Chceli sme vedieť viac o tom, ako to celé znášala. Potom, ako sme jej položili otázku, sa začala vykrúcať. Dokonca poprela, že niečo také povedala. Prečo tak urobila, vie zrejme iba ona sama.

Sledujte Topky TV: Tatiana Pauhofová hovorí o svojom detstve.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu