Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pauhofová s Maštalírom: Divadlo a pretvárka na Jánošíkovi!?

Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (35)
Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Tvárili sa, akoby sa nič medzi nimi nestalo! Milenecký párik Tomáš Maštalír (31) a Táňa Pauhofová (26) dorazili na piatkovú slávnostnú premiéru filmu Jánošík ruka v ruke. Na tom by ešte donedávna nebolo nič zvláštne, keby nebol herec upodozrievaný z toho, že svojej priateľke zahýbal s herečkou Dianou Mórovou (39) – expartnerkou Juraja Mokrého (32).

Na premiéru dlho očakávaného filmu Jánošík dorazil aj herecký pár Tomáš Maštalír a Táňa Pauhofová, ktorý podľa našich informácií prechádza krízovým obdobím. Dôvodom je podozrenie, že Tomáš má milenecký pomer s herečkou Dianou Mórovou - bývalou partnerkou Juraja Mokrého. 

Preto sa špekulovalo, či na premiéru príde párik ruka v ruke, aby vyvrátili všetky pochybnosti o nezhodách v ich vzťahu či údajnom rozchode. A tak sa aj stalo. Maštalír prišiel s kyticou a od svojej Táničky sa nepohol ani na krok. Pred novinármi a prítomnými hosťami sa neustále držali, objímali a venovali si aj niekoľko vášnivých bozkov. Ich správanie však pôsobilo až príliš umelo a neprirodzene, pretože na takéto vrúcne prejavy nežností nie sme u tohto párika zvyknutí. A tak sa viacerí domnievali, že ide len o pretvárku. To, či hrali iba divadlo alebo sa naozaj stále milujú, sa zrejme tak skoro nedozvieme. Hoci sme na afterpárty po skončení veľkofilmu mladú herečku oslovili, odmietla nám dať rozhovor ešte skôr, ako sme položili akúkoľvek otázku. S odôvodnením, že nevie, či sa chce s nami rozprávať. 

Dvojica si takto okato svoje city prejavovala asi iba v jednom prípade. A to zhruba pred rokom, kedy sa písalo o Táninom údajnom romániku s muzikantom Martinom Valihorom. Vtedy sa šírili informácie, že herečka je do hudobníka zaľúbená. „Ja neviem o čo ide. Viem, kto to je. Pravda je taká, že sa s Martinom poznáme, ale tak normálne, že sa pozdravíme. A to je celé. Naposledy sme sa videli na Pohode, kde sme sa stretli pri bráne. To je celé nejaké nedorozumenie. Nechápem to. S Tomášom sa snažíme utrhnúť kúsok súkromia pre seba,“ vyvracala pred rokom dohady o možnom romániku herečka. Teraz tomu bolo rovnako. Svojho partnera z nijakej nevery nepodozrieva a verí mu. „Nie je to pravda, pár tvoríme stále a o tomto celom neviem nič,“ napísala nám nedávno Táňa na margo ich údajného rozchodu a Tomášovho údajného pomeru s Mórovou.




Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo pred premiérou Jánošíka.



Čo všetko sa ešte dialo na slávnostnej premiére?

FOTO a VIDEO Pompézna premiéra Jánošíka: Prominenti na červenom koberci!

VIDEO Mokrý šokoval Maštalíra pred ľuďmi: Odchytil si ho na premiére Jánošíka!

Premiéra Jánošíka: Po siedmich rokoch sme sa konečne dočkali




 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu