Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Módne (s)hity z Jánošíka: Banán pohorel, Šišková ako k jazeru, Pauhofová žiarila!

Módne (s)hity: Peter Batthyány s partnerkou Dagmar, Anna Šišková a Táňa Pauhofová. Zobraziť galériu (10)
Módne (s)hity: Peter Batthyány s partnerkou Dagmar, Anna Šišková a Táňa Pauhofová.

BRATISLAVA – Predviedli sa! Po dlhšej letnej prestávke mali slovenskí prominenti opäť možnosť prevetrať luxusné outfity zo svojho šatníka. Dokonalú príležitosť im poskytla piatková premiéra veľkofilmu Jánošík. Kto žiaril? Kto pohorel? Hodnotí stylista Andrej Kusalik.

Módne (s)hity z Jánošíka:
Zobraziť galériu (10)
Moderátorka Martina Horná-Mečiarová s manželom Milanom
Martina zvolila nádherný outfit. Krásne farebný a dokonale zladený s partnerom. Veľmi sa mi páči úprava jej vlasov. Hodvábny top je sexi a elegantný zároveň. Sukňa s vysokým pásom pekne formuje jej postavu. Topánky sú klasika, ktorú výborne doplňuje červený lak. Jediné, čo by som vytkol, je kabelka. Zvolil by som inú farbu, tvar alebo materiál. Inak výborné.
Módne (s)hity z Jánošíka:
Zobraziť galériu (10)
Herec Štefan Skrúcaný s partnerkou Dominikou Lukáčovou
Dominika zvolila aktuálne veľmi trendy „pin up“ štýl, čo jej vyšlo. Transparentná blúzka spolu s voľnými džínsami pôsobili šik. Outfit je rafinovane doplnený červenou kabelkou a topánkami. Pán Skrúcaný zvolil klasiku. Sako, ktoré dokonale sedí, doplnil naleštenými topánkami a sivými džínsami, čím urobil svoj outfit ležérnejším. Výborne tak korešponduje s partnerkou. Veľmi pekné.
Módne (s)hity z Jánošíka:
Zobraziť galériu (10)
Herec Peter Batthyány s partnerkou Dagmar
Čierno-červená kombinácia je fajn, ale mohla byť zvládnutá rafinovanejšie. Pán Batthyány si mohol košeľu zapraviť do nohavíc. Ak chcel byť oblečený ležérnejšie, mohol zvoliť džínsy. Takto mi to k sebe nejde. Jeho partnerka zvolila pekný kabát. Sukňa outfit oživila. Čo jej však nevyšlo vôbec, sú topánky. Remienok okolo členku jej opticky skracuje nohu. Kabelka je fajn.
Módne (s)hity z Jánošíka:
Zobraziť galériu (10)
Moderátorka Marianna Ďurianová
Veľmi slušivý outfit. Biela klasická košeľa doplnená sivými zvonovými nohavicami pôsobí naozaj žensky a sexi. Páči sa mi, že Marianna zvolila pohodlné balerínky. Všetkým tým ukázala, že aj tie môžu byť obstojnou súčasťou večerného oblečenia. Obzvlášť chválim vlasy a make-up.
Módne (s)hity z Jánošíka:
Zobraziť galériu (10)
Spevák Pavol Habera a partnerka Daniela Peštová
Daniela bola pre mňa kráľovnou večera. Čo sa outfitu týka, je vidno, že sa roky pohybovala vo svete vrcholového modelingu. Prenádherné antické šaty doplnené krásnymi šperkmi, luxusnými topánkami a krásnou vizážou boli to pravé na túto udalosť. Paľo Habera zvolil klasický outfit, ktorý sme v ten večer mohli vidieť viackrát. Treba uznať, že mu to naozaj svedčí.
Módne (s)hity z Jánošíka:
Zobraziť galériu (10)
Herečka Anka Šišková
Po toľkých dobrých outfitoch jej toto naozaj nevyšlo. Hodvábny top s podivuhodnou potlačou so zlým strihom vôbec nelichotí jej postave. Čo ma však „zabíja“ najviac, sú tie topánočky. Vyzerajú ako na prechádzku okolo jazera a nie na filmovú premiéru. Celkovo nerozumiem tej farebnej kombinácii, do ktorej už vôbec nezapadá kabelka. Škoda, že to takto odflákla.
Módne (s)hity z Jánošíka:
Zobraziť galériu (10)
Herečka Sarah Zoe Canner
Predstaviteľka Jánošíkovej milenky Barbory zvolila na túto príležitosť nádherné šaty z dielne Borisa Hanečku. Veľmi oceňujem, že si obliekla model od slovenského návrhára. Veľmi jej svedčia a krásne vyzdvihujú jej osí pás a bujný dekolt. Nepáči sa mi zvolený náhrdelník. Skôr by to chcelo veľa náramkov alebo dlhé náušnice. Kabelka je pekná, topánky sú na mňa až príliš masívne. Zvolil by som sandáliky na ihličke alebo lakované lodičky.
Módne (s)hity z Jánošíka:
Zobraziť galériu (10)
Herečka Táňa Pauhofová
U Táni som už nič iné ako výborný outfit nečakal. Opäť preukázala svoj vycibrený vkus, ktorý potvrdila voľbou elegantne asymetrických šiat z dielne návrhárky Jany Pištejovej. Herečku oživila krásna modrá farba, ktorá skvelo korešponduje s jej vlasmi a pokožkou. Topánky a kabelka sú výborné. Očaril ma aj dokonalý make-up a pekne upravené vlasy.
Módne (s)hity z Jánošíka:
Zobraziť galériu (10)

Herec Václav Jiráček
Outfit, aký zvolil hlavný predstaviteľ Jánošíka, sa mi veľmi páči. Je veľmi ojedinelé vidieť na Slovensku takto oblečeného muža. Na prvý pohľad to vyzerá tak, že svoje oblečenie vôbec nerieši. Opak je však pravdou. Je to celé premyslené do najmenších detailov. Sveter s hlbokým „véčkovým“ výstrihom a k tomu mužské nohavice pôsobia elegantne, ale nie nudne. Páčia sa mi zvolené doplnky. Veľká čiapka, vybíjaný opasok a sivé topánky sú naozaj šik. Som veľmi milo prekvapený. Tento muž v sebe skrýva odborníka na módu alebo za ním stojí dobrý stylista :-) .

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu