Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Maštalír: Táňa bola iba náplasťou na jeho zlomené srdce?!

Tomáš Maštalír a Táňa Pauhofová. Zobraziť galériu (5)
Tomáš Maštalír a Táňa Pauhofová. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Stará láska nehrdzavie?! Podľa informácií viacerých zdrojov sa herec Tomáš Maštalír (31) rozišiel so svojou dlhoročnou partnerkou Táňou Pauhofovou (26). Vraj sa totiž vrátil k svojej starej láske Diane Mórovej (39). Kedysi však práve po rozchode s Dianou zakotvil v Táninom náručí.

Zaľúbená je iba Táňa! To je veta, ktorú naše zdroje často opakovali pri téme vzťahu Tomáša Maštalíra a Táne Pauhofovej. Mladá herečka vraj pre udržanie vzťahu často prehliadala veci, ktoré by mohli viesť k ich rozchodu.

Podľa informácií, ktoré sme získali, by sa mohlo zdať, že Maštalír použil mladú herečku iba ako náplasť na zlomené srdce. „Keď sa s ním rozišla Diana Mórová, bol z toho zdrvený. V tom čase ale skúšal hru Katarína, kde účinkovala aj Táňa. A dali sa dokopy,“ tvrdí náš zdroj.

Takéto rýchle nadviazanie vzťahu po bolestivom rozchode vyzerá ako pokus iba jednoducho nahradiť jednu ženu druhou. Veď aj psychológovia odporúčajú dopriať si čas, spracovať koniec minulého vzťahu a až potom nadväzovať nové známosti. Inak nové partnerstvo nemusí vydržať. A podľa informácií z hereckej obce na udržaní vzťahu Maštalír – Pauhofová pracovala najmä Táňa.

No zdá sa, že v týchto dňoch musí mladá herečka prehltnúť horkú pilulku. Tomáš sa vraj už dlhšie stretáva v tajnom byte so svojou starou láskou Dianou. Tá je totiž už voľná, s moderátorom a hercom Jurajom Mokrým pár už netvorí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu