Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Z bacuľky Renée Zellweger zostala len kosť a koža: Nakŕmte ju niekto!

Renée Zellweger Zobraziť galériu (7)
Renée Zellweger

NEW YORK - Spolok hollywoodskych vyziabnutých herečiek rozšíril svoje kruhy o ďalšiu známu tvár, ktorú diváci po celom svete poznajú ako majsterku trapasov s niekoľkými kilami navyše. Renée Zellweger (40) neuveriteľne schudla a momentálne pripomína len vycivený vešiak na šaty!

Američanka, ktorá sa mnohým vryla do pamäte ako predstaviteľka sympatickej Bridget Jonesovej, strávila utorkový deň v uliciach New Yorku pri príležitosti premiéry jej najnovšieho filmu My one and only. Viac ako hereckým talentom a netypickou krásou sa však tentoraz o značný rozruch postarala svojou superštíhlou figúrou - pri pohľade na jej vytŕčajúce kosti v štýle Victorie Beckham totiž mnohým obdivovateľom takpovediac "padla sánka". Takúto vychudnutú ju ešte nevideli!

Renée na spomínaný večer zvolila krátke čierne šaty z dielne návrhárky Caroliny Herrery, ku ktorým si obula lesklé lodičky béžovej farby. Hoci outfit s asymetrickým tvarom a zaujímavým opaskom vyzeral mimoriadne sexi, tento dojem úplne zničili herečkine tenučké lýtka a kostnaté ramená. Blondínka si navyše nedala veľmi záležať na líčení a rozhodne to s námahou nepreháňala ani pri úprave vlasov.

Aj keď má Renée na prvý pohľad výraznú podváhu, navonok pôsobí vyrovnane a naozaj šťastne. Práve sa totiž vrátila zo Španielska, kde si voľné chvíle užívala s novou láskou Bradleym Cooperom. Údajne sa však už čoskoro vráti aj pred kamery - nakrúcať by mala tretie pokračovanie svetoznámej komédie o Bridget Jonesovej, v ktorom si vydupala podmienku, že nebude musieť pribrať ani gram. Britget by sa však mala dočkať potomka, a preto nie je vylúčené, že Zellwegerová sa nakoniec bude musieť prispôsobiť popôrodným krivkám svojej filmovej postavy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu