Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Tori Spelling vyzerá ako kôň, tvrdí manžel! Hnusí sa mu vlastná žena?!

Tori Spelling s manželom Deanom McDermottom Zobraziť galériu (8)
Tori Spelling s manželom Deanom McDermottom

LOS ANGELES - A žili šťastne, až kým nepomreli! Tak presne takýto koniec zaručene nečaká manželskú rozprávku hviezdy zo seriálu Beverly Hills 902 10. Tori Spelling (36) už dlhší čas žije vo zväzku bez lásky a tým, ako vyzerá, svoju polovičku rozhodne nepriťahuje!

Hollywoodska celebrita, ktorá vo svete šoubiznisu patrí medzi tie menej atraktívne dámy, svojím zovňajškom stopercentne neočarila ani manžela Deana McDermotta. Ten sa totiž o nej pred priateľmi otvorene vyjadruje ako o zvieratku v tom najhoršom slova zmysle. Podľa amerického bulvárneho plátku Star sa totiž nechal počuť, že jeho žena vyzerá ako kôň.

Žeby teda mamička dvoch detí svojho muža priťahovala veľkým srdcom a čarom osobnosti? Omyl! Nedávno sa pošmykol jazyk hercovi Michaelovi Olifiersovi, ktorý je zároveň Deanovým dlhoročným priateľom . Ten spomínanému magazínu prezradil, čo v skutočnosti prominentnú dvojicu spája: "Dean žije s Tori bez najmenších pochýb pre peniaze a slávu. Odjakživa zúfalo túžil po tom, aby sa stal slávnym a aby stál v žiari reflektorov. Tori bola vstupenkou do takéhoto života."

Blondínka všetky atribúty "dobrej partie" získala už pri narodení. To, že o zviditeľnenie a materiálne zabezpečenie sa jej postaral bohatý otec a legendárny televízny producent v jednom - Aaron Spelling, nie je nijakým tajomstvom. Predstavte si teda to rozčarovanie, ktoré prišlo po Aaronovej smrti v roku 2006. Tori do multimiliónového dedičstva zahrnutá nebola a Dean zostal od zlosti celý bez seba.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu