Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hriešne pokušenie: Nahá prsaňa Kelly Brook - ako Eva z rajskej záhrady!

Kelly Brook Zobraziť galériu (7)
Kelly Brook

LOS ANGELES - Tomu sa hovorí poriadne šťavnatá reklama! Anglická modelka Kelly Brook (29) nafotila zábery, vďaka ktorým ľudstvo zrejme o niečo lepšie pochopí, čím všetkým si Adam v raji prechádzal. Jablku od takejto nahej sexice by totiž zaručene neodolal žiaden muž!

Kelly svoje krásne tvarované telo obnažila v reklamnej kampani amerického módneho guru Ralpha Laurena. Hoci účelom je podporiť predaj jeho novej línie spodnej bielizne, potenciálnych zákazníkov jednoznačne najviac potešili práve tie fotografie, na ktorých modelka pózuje bez šiat.

Motívom fotenia bolo tentokrát zachytiť prirodzenú ženskú krásu a sexepíl v jeho pravej podstate. Kelly svojou nahotou a kvetmi prekrývajúcimi intímne partie pripomína prvú ženu Evu z príbehu o stvorení ľudstva. S bujnými prsiami, anjelskymi črtami tváre a so zvodným pohľadom dokonale vykresľuje hriešne pokušenie, kvôli ktorému svet zrejme nezostal rajom naveky.

Obdarená Angličanka si zapózovala aj v bielej súprave športovej bielizne. Na jednom z internetových blogov sa však objavila myšlienka, že kolekcia spodnej vrstvy oblečenia by sa predávala oveľa lepšie, ak by Kelly ukázala aspoň bradavku. Ktovie, či sa módny expert Ralph Lauren nechá týmto nápadom inšpirovať aspoň pre nadchádzajúcu kampaň...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu