Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo dokonalých kriviek Kelly Brook: Pravidelný sex!

Kelly Brook Zobraziť galériu (7)
Kelly Brook (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská kráska je živým dôkazom toho, že úspech v modelingu či na striebornom plátne ešte neznamená celoživotnú drinu a odriekanie. Na udržiavanie sexy postavičky jej totiž úplne stačí veľká posteľ a výkonný frajer!

Kelly (28) rozhodne nepatrí medzi vychudnuté modelky s plochým hrudníkom. Jej kypré vnady s obvodom božských 90 centimetrov a dokonalý úsmev na dva prsty sú učebnicovým príkladom prirodzenej ženskej krásy. A tú si modelka pestuje bez mučivého hladovania či dlhých hodín strávených vo fitnes centre.

Príťažlivá brunetka nedávno zahodila všetku ostýchavosť a pri objasňovaní tajomstva skvelej formy nevynechala ani pikantné detaily. Jej zvodné telo je výsledkom vášnivého šantenia v posteli so súčasným partnerom Dannym Ciprianim (21), ktoré rozhodne nepatrí medzi žiadne rýchlovky. Pravidelným sexom Kelly údajne spáli neskutočné množstvo kalórií, a preto si nikdy neláme hlavu tým, čo všetko cez deň zje.

Podľa slov sexice sa práca modelky dá dokonca skĺbiť aj so závislosťou na dezertoch a s odmietaním akejkoľvek diéty: "Svoju postavu si udržiavam tým, že jem všetko, čo chcem - ale nie v obrovských množstvách." Okrem striedmosti v jedle jej k šťastiu stačí už iba jediné - dobrý milenec: "Vďaka sexu sa cítim zdravá a fit, čo môže byť lepšie?"

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu