Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kelly Brook v korzete a sexi podväzkoch: Myslíte, že dobre vonia?!

Kelly Brook Zobraziť galériu (9)
Kelly Brook

LONDÝN - Z britskej modelky sa stala skutočne prefíkaná podnikateľka, ktorá dokonale pozná tie najlepšie finty svetového trhu. Kelly Brook (29) totiž pre novú reklamu svoje nádherne tvarované telo ukázala len v šteklivej súpravičke. A pritom vôbec nejde o bielizeň!

Raz darmo, polonahá sexi kráska plus push-up efekt rovná sa úspešný predaj. Presne touto cestou sa rozhodla vydať i atraktívna Kelly, ktorá opäť skúša speňažiť dokonalé krivky. Tie si vpratala do priliehavého korzetu čiernej farby, podväzkového pásu, čipkovaných nohavičiek a kontrastne bielych samodržiacich pančúch. Hlboký výstrih, z ktorého sa jej hrdo vypínajú bujné prsia, je priam nemožné prehliadnuť. Možno vás to prekvapí, no zo šťavnatej pózy v okne by malo priam kričať: "Neuveriteľne dobre voniam!" Kelly totiž takto propaguje svoj nový parfum nazvaný Vivacious...

Hoci supermodelka a herečka žne obyčajne jeden úspech za druhým, aj ona nedávno prežívala nepríjemné chvíle. Najprv sa strápnila ako štvrtá porotkyňa v ostro sledovanej súťaži Británia má talent, odkiaľ ju veľmi rýchlo poslali kade ľahšie. Prednedávnom sa dokonca objavila na škatuľkách čínskych kondómov v zlatých bikinách a so zmyselným pohľadom.

Kelly bezpečný sex naprieč Áziou rozhodne nepropagovala dobrovoľne. Jej niekoľko rokov stará a poriadne vyretušovaná fotografia bola zneužitá, proti čomu jej právnici okamžite podnikli náležité kroky. S podobným porušením autorských práv sa už stretli napríklad aj David Beckham a Sean Connery, ktorí bez svojho súhlasu propagovali Viagru.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu