Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rolins a Jandová: Jedna provokuje prsiami, druhá intímnosťami!

Dara Rolins a Marta Jandová Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins a Marta Jandová

BRATISLAVA – Bude horúco! Už dnes štartuje veľkolepá spevácka šou Česko Slovenská SuperStar. A ako možno usúdiť podľa našich záberov a informácií, rozhodne sa máme na čo tešiť. Pozornosť divákov nebudú pútať iba spevácke výkony, ale aj dámy – porotkyne.

Ako sa zdá, zvodná porotkyňa Dara Rolins nechce zostať pred kamerami nič dlžná svojmu sexepílu. A tak si môžu najmä muži vychutnávať pohľad na jej silikónové poprsie. Či už v reklamných spotoch na SuperStar, kde v medových šatách s hlbokým dekoltom vystavuje na obdiv svoje prsia alebo na speváckych kastingoch. Miernu dávku erotiky dožičila pop diva aj účastníkom toho pražského. Obliekla si totiž top, z ktorého jej nevyliezali iba vnady, ale aj podprsenka. A to dostávalo niektorých mužov do rozpakov. Ako sme sa dozvedeli, nemohli sa sústrediť na svoj prednes.

Účastníci Česko Slovenskej SuperStar to však nemajú ľahké ani s druhou ženskou porotkyňou - Martou Jandovou. Tá sa síce na rozdiel od Dary nezviditeľňuje hlbokými výstrihmi, ale tiež dáva speváckym talentom poriadne zabrať. A to podrezaným jazykom. Nielenže ich nešetrí svojimi tvrdými vyjadreniami, ešte ich dostáva do chúlostivej situácie aj svojimi príbehmi z intímneho života. Nuž, nechajme sa prekvapiť, čo všetko si pre nás tohtoročné porotcovské dámske duo počas šou pripraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu