Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Leoš Mareš v SuperStar: Robí si srandu z Adelinho platu?!

Leoš Mareš a Adela Banášová Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš a Adela Banášová (Zdroj: Peter Frolo)

PRAHA/BRATISLAVA – Nedostanú rovnako! Leoš Mareš dostane peniaze za Česko Slovenskú SuperStar od Novy, Adela od Markízy. Blondínka dostane menej a Leoš si z toho ešte robí aj srandu!

V rámci Česko Slovenskej SuperStar majú už za sebou moderátori, porota a súťažiaci nakrúcanie časti s názvom Divadlo. A práve v zákulisí divadla v Brne zaznelo zaujímavé vyjadrenie Leoša Mareša. „Platí ma česká strana. Zdôvodnili to tak, že vy na Slovensku by ste mi dali príliš veľa,“ zahlásil.

Jeho smiech naznačoval, že je to len vtip a zrejme svoje vyjadrenie myslí práve opačne. Z čoho si ale strieľal?! Jedno z vysvetlení môže byť, že sa Leoš cíti byť na Slovensku pomerne neznámy a myslí si, že ako začiatočník v slovenskom šoubiznise by si vôbec nezarobil tučnú sumičku. A preto je logicky rád, že ako českú hviezdu ho platí Nova.

Alebo si strieľal z Adelinho finančného ohodnotenia?! Istý denník totiž už pred časom priniesol informácie o platoch týchto dvoch moderátorských hviezd. Mareš potvrdil, že dostane dvakrát viac, než v Česko hľadá SuperStar, čo by mohli byť dva milióny. Adela, naopak, poznamenala, že určite dostane menej. A tak opäť môže byť Leoš rád, že ho neplatí Markíza, keď najlepšia slovenská moderátorka „nemá nárok“ na rovnakú sumu, ako on. Markíza sa, samozrejme, k výške honorárov nevyjadruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu