Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvedie Daru Rolins? Porotkyňa SuperStar Jandová chce sex so ženou!

Dara Rolins a Marta Jandová. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins a Marta Jandová.

BRATISLAVA/PRAHA – Vrhne sa na ňu?! Marta Jandová (35), porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar, najnovšie v pikantnom rozhovore prezradila, že by chcela prežiť noc s krásnou ženou. A porozprávala aj o svojich doterajších sexuálnych skúsenostiach!

Tak to je gól! Marta Jandová, ktorej partnerom bol ešte pred rokom nemecký sexidol – spevák Sasha, sníva o ženách. Prezradila to v pomerne intímnom rozhovore pre magazín Harper’s Bazaar. „Mám tajný sen stretnúť krásnu ženu,“ opísala Marta svoju túžbu v sexuálnej oblasti. A tak si na ňu bude musieť dávať jej kolegyňa Dara Rolins asi poriadny pozor! Práve s ňou totiž bude v najbližšej dobe tráviť pomerne veľa času. Obe sú porotkyňami v pripravovanej speváckej šou.

Dcéra Petra Jandu, lídra Olympicu, sa v spomínanom interview otvorene rozrozprávala aj o svojich minulých sexuálnych skúsenostiach. „Keď som zamilovaná, sex je vždy neuveriteľný. Ale keď som bola s niekým, do koho som zamilovaná nebola, bavilo ma to napríklad preto, že som si na ňom skúšala rôzne veci a bolo mi jedno, čo si o mne bude myslieť,“ priznala sex bez lásky.

Marta však zažila aj sexuálne známosti na jednu noc. „Bolo to hrozné,“ povedala o tom v rozhovore. Zároveň ale priznala, že ak by šlo o veľkého a mužného chlapa, znovu by si dala povedať. Ak sa jej však počas SuperStar pripletie do cesty takýto kandidát, bola by to nevera! Marta je totiž už tri mesiace zadaná. Svojho priateľa však pred verejnosťou zatiaľ skrýva.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu