Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Banášovej podraz? Bude tvárou Markízy aj Joj súčasne!

Adela Banášová. Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Už v septembri začne na Markíze projekt Česko Slovenská SuperStar s moderátorskou hviezdou Adelou Banášovou (28). Obľúbená plavovláska sa však od polovice augusta bude objavovať aj v konkurenčnej televízii Joj!

Už od čias Slovensko hľadá SuperStar 2 je Adela Banášová považovaná za tvár televízie Markíza. Objavila sa totiž aj v ďalšom ťažiskovom programe - Let’s Dance, moderovala veľký projekt Test národa a ako porotkyňa bola zapojená aj v šou Slovensko má talent. V septembri opäť príde na obrazovky v spojitosti s fenoménom SuperStar.

Lenže už v auguste chce konkurenčná televízia Joj spustiť projekt, v ktorom tiež figuruje Banášovej meno. „Veríme, že prekvapenie, ktoré pre našich divákov pripravujeme na 17. augusta, stojí za čakanie,“ odbila naše otázky hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová bez toho, aby novinku bližšie špecifikovala.

Naše informácie však hovoria o tom, že na novej relácii sa bude spolupodieľať Adelino domovské rádio a pôjde o pravidelný ranný blok. Šou Adely a jej kolegu Sajfu by mala byť vysielaná naživo práve na obrazovkách Jojky. Podľa nášho zdroja sa ešte dolaďujú niektoré detaily. Napríklad to, čo bude vysielané počas minút, kedy v rádiu znejú pesničky a podobne. Napriek tomu na Kolibe už spustili aj reklamnú kampaň na tento projekt, v ktorom účinkuje speváčka Zdenka Predná či Richard Müller.

V súvislosti s účinkovaním Banášovej v dvoch konkurenčných televíziách sme oslovili aj hovorkyňu Markízy. „Vieme o projekte Fun Rádia a televízie Joj, ktorého súčasťou je aj Adela Banášová. No vzhľadom na to, že ide o výrazne inú intenzitu mediálneho zapojenia, ako v prípade megašou SuperStar, nezaoberáme sa tým,“ odpovedala nám Oľga Dúbravská.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu