Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Sexuálny škandál: Zachutili mu dve ženy naraz, nahá trojka je na webe!

Eric Dane a jeho dve múzy Zobraziť galériu (7)
Eric Dane a jeho dve múzy

LOS ANGELES - Po mladých žabkách prišiel s chúlostivými zábermi na rad ostrieľaný fešák! Hollywoodsky herec Eric Dane (36) posunul svoj milostný život na poriadne pikantnú úroveň - okrem manželky si do postele prizval aj titulovanú krásavicu. Pozrite si šťavnaté momenty!

Len čo utíchla búrka okolo obnažených fotografií Vanessy Hudgens a Ashley Greene, k svojim piatim minútam slávy sa prepracovala aj hviezda seriálu Klinika Grace. Eric, ktorý na televíznych obrazovkách stvárňuje pohľadného lekára s množstvom sexuálnych skúsenosti, je totiž skutočným labužníkom aj v živote mimo kamier. Tých profesionálnych.

Herec si posteľové radovánky s manželkou Rebeccou Gayheart okorenil už pred niekoľkými rokmi, no záznam z divokej noci prenikol na internet až tento týždeň. Na inkriminovanom videu robí manželom spoločnosť Kari-Ann Peniche, ktorá sa ako tínedžerka stala kráľovnou krásy, no po odhalení svojich predností v magazíne Playboy bola nútená titul vrátiť.

Hoci šteklivá nahrávka neobsahuje scény s vášnivým sexom, všetci sú po celý čas v Evinom rúchu a pod značným vplyvom omamných látok. Medzi zaujímavé časti rozhodne patrí lesbický kúpeľ vo vani so sviečkami či "duchaplný" rozhovor o porno prezývkach. Najprekvapujúcejšie v tejto súvislosti však rozhodne zostáva vyhlásenie Ericovho právnika Martyho Singera. Ten totiž tvrdí, že "aj keď sú všetci účastníci nahí, video nie je sexuálne." Ktovie, či mal vôbec možnosť súkromné dielo svojho klienta podrobne preskúmať...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu