Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

To je striptíz! Frajerka Kanyea Westa sa na pláži pretŕčala takmer nahá!

Amber Rose Zobraziť galériu (7)
Amber Rose

MIAMI - Americkú modelku, známu vďaka chlapčenskému účesu a mileneckému vzťahu s rapperom Kanyeom Westom (32), zrejme počas dovolenky dobehla striptérska minulosť - Amber Rose (26) predvádzala svoje obnažené krivky v niečom, čo sotva možno nazvať bikinami!

Hoci z prominentnej dvojice je známejší práve čokoládový spevák, v poslednom čase ho zvykne zatieniť jeho krásna polovička. Nebolo tomu inak ani na vychytenej pláži Miami Beach, na ktorej zamilovaný pár uprostred týždňa strávil horúce popoludnie. Zatiaľ čo Kanye si vystačil s pohárom šampanského, oblečený v nohaviciach a v tričku, Amber priťahovala lačné pohľady ako magnet v krikľavo oranžových plavkách.

Krátkovlasá blondínka najskôr prekvapila neuveriteľne skromným spodným dielom, ktorý pozostával len z malého trojuholníka na zakrytie rozkroku a tenkých šnúrok. V momente, keď sa všetci dovolenkári nasýtili jej takpovediac nahého zadku, však prišlo šokujúce vyvrcholenie. Amber zhodila vrchný diel bikín a v plnej kráse predviedla aj svoje pekne tvarované prednosti. Ktovie, či za toto číslo vlastne neočakávala od mužov zopár bankoviek - outfit ako z erotického salónu, za ktorý by jej ich mohli zastrčiť, na to mala!

Raper svoju súčasnú partnerku stretol ešte minulý rok, keď bol zasnúbený s dizajnérkou Alexis Phifer. Spojila ich práca na Kanyeovom videoklipe Robocop, v ktorom Amber na jeho naliehanie účinkovala. Oficiálne tvoria pár od februára tohto roka, pričom sa už za tento krátky čas stihli aj na chvíľu rozísť. Momentálne sú spolu opäť šťastní a Amber si svojho miláčika nevie vynachváliť - Kanye totiž dokáže prehrýzť jej niekdajšie povolanie striptérky a dokonca mu neprekáža ani to, že jej posteľou prešlo slušné množstvo žien.

 

FOTO: Kanye West so svojou sexi priateľkou Amber.

To je striptíz! Frajerka
Zobraziť galériu (7)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu