Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrozivé POPÁLENINY krásky zo spravodajstva: Uff! FOTO nie je vhodná pre slabšie povahy

Iveta Vítová Zobraziť galériu (6)
Iveta Vítová (Zdroj: TV Nova)

PRAHA - Stačila chvíľka nepozornosti! Iveta Vítová (38), ktorá je jednou z tvárí spravodajstva televízie Nova, sa zhruba pred troma týždňami stala druhýkrát mamičkou. Popri starostlivosti o bábätko však musí riešiť aj veľkú nepríjemnosť. Sympatická blondínka si totiž privodila zranenie, kvôli ktorému skončila na pohotovosti.

Iveta Vítová sa môže pochváliť titulom Miss Českej republiky 2009 a verejnosti je dobre známa tiež ako jedna z tvárí spravodajstva televízie Nova. Aktuálne sa však naplno venuje rodičovským povinnostiam. K 8-ročnej dcérke Anetke jej pred necelým mesiacom pribudol synček, ktorému spolu s manželom dali meno Matěj. 

FOTO: Iveta Vítová má takúto krásnu rodinku. 

Sympatická blondínka si však chvíle šestonedelia "spríjemnila" zranením z nepozornosti. Ako pre super.cz priznala, na ruke má popáleniny. „Oparila ma para z kanvice, keď som chcela v rýchlosti urobiť čaj skôr, než sa synček zobudí,” prezradila Iveta. „Teraz chodím na kontroly nielen s Matějom, ale aj ja na preväzy, aby som sa náhodou nenudila,” dodala kráska, ktorá sa podelila aj o fotky svojho zranenia. Nájdete ich TU. 

FOTO: Iveta Vítová musí pravidelne chodiť na preväzy. Obarila ju para z rýchlovarnej kanvice.

Iveta Vítová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Iveta Vítová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu